miercuri, august 31, 2005

Transporter 2vrei action?
ia d-aici!
vezi trailerul si clipurile

Tonight Lake Night Party @ Cabaret HerastrauTonight, the social is waiting for you for its usual mid week
together and be groovy> on the lake, starting 10 pm with DJ Marika.

ISTORIA SI CULTURA MUZICII INDUSTRIALE

ISTORIA SI CULTURA MUZICII INDUSTRIALE

Sambata 10 septembrie, Galeria Noua, strada Academiei nr. 15, sector 1, Bucuresti, Romania
(zona Universitate, vizavi de intrarea Institutului de Arhitectura Ion Mincu)

INTRARE LIBERA

ora 12:00 - 18:30

extended set DJ HYPNOS (industrial, experimental, electro, noise music)
requests all day + emisiunea Face of Freedom transmisa live pe netradio
pentru requests: djhypnos@gmail.com

http://www.hypnos.go.ro
http://groups.yahoo.com/group/IndustrialRomania/

de la ora 18:30

* concert:
DYSLEX (Arad)
NARKOLEPTIK (Constanta) http://www.freewebs.com/narkoleptik/
KARSTEN HAMRE (Norvegia/Romania) http://www.karstenhamre.com

* prezentare DVD Mlada Fronta – Dioxydes http://www.mlada-fronta.com/

* prezentare DVD-uri Mute Records
- Laibach: A film from Slovenia (Directed by Daniel Landin and Peter Vezjak) Occupied Europe Nato Tour 1994-1995 http://www.laibach.nsk.si
- Doublevision*: Cabaret Voltaire pionierii videoclipului si ai
interactiunii audio-vizuale http://www.mutelibtech.com/cabaretvoltaire/

*Doublevision a fost o companie fondata de Cabaret Voltaire si Paul Smith in 1982 pentru a distribui videoclip-uri cu Throbbing Gristle, Derek Jarman, The Residents, Einstűrzende Neubauten, Chris and Cosey, 23 Skidoo, Tuxedomoon si multi altii. Acest video de Cabaret Voltaire este unul din primele video-uri independente de format lung facute in istorie.

ora 12 - Expozitie foto Deviant Art
curator: marius
http://www.discordless.com

marți, august 30, 2005

Czech DreamCzech Dream
"An original, cheeky treatise on capitalism, with more than a whiff of exploitation, "Czech Dream" follows two film students who used a state grant to promote the opening of an entirely fictitious big-box mega-market in a Prague field. The resulting scandal, alternately hilarious and discomfiting, illuminates the waking nightmare of consumerism in a country still adjusting to the strengths and pitfalls of the concept."

We Bring Color to Your Desktastaturi cu "imprimeuri" de la greybusters :)

omagiu #2OMAGIU strikes back!


Dupa cum am anuntat in numarul trecut, OMAGIU isi va dedica paginile urmatorului numar TURISMULUI. Ne-am gandit sa nu il lasam sa populeze singur paginile revistei, asa ca i-am deschis portile si TRIPULUI. Va invitam sa participati activ la acest battle, cu materialele voastre grafice, fotografice si textuale. Inainte de a da drumul luptei, cateva sfaturi spirituale si tehnice, pentru ca lupta sa se desfasoare in conditii de fair-play:

1. Spiritual advice

Unul din modelele ideologice ale globalizarii si una formele cele mai violente de exprimare ale societatii de consum este turismul. E destul sa vizualizam cohortele de turisti care ies din autocarele/panzerele lor si traverseaza in mars fortat "zonele patrimoniale" (fie ele istorice sau naturale, de peisaj), mitraliind cu aparatele de fotografiat, fara nici un fel de discernamant, artefactele care compun zona vizitata. Cea mai simpla definitie ar fi aceea de "blitz-krieg" (unde blitz nu e fulger ci chiar blitz-ul aparatului).
Imaginea precede obiectul, spune Baudrillard. Si atunci rezultatul acestui blitz krieg nu e decat intarirea imaginii preconcepute, cu care turistii pleaca la cucerirea locurilor exotice. E evident atunci ca nu mai poate fi vorba de nici un fel de contact cu destinatia.
La capatul opus, putem vorbi de moduri autentice de a calatori, fara a experimenta brutal sentimentul apartenentei la masa si fara a scurtcircuita posibilitatea contactului cu Celalalt, cu idei preconcepute.
De exemplu: in loc sa vizitam "splendidele orase ale fostei Iugoslavii", cu "ajutorul" unei agentii de turism, putem alege sa mergem la cateva festivaluri de muzica si cu un drum, vedem cum sta treaba si cu tara si oamenii ei. Cross-linkage-ul ne salveaza de turism, de consum, de ideologie...
Aparatul de fotografiat inceteaza sa mai fie ochiul cu care vedem un loc nou, ca in cazul turismului clasic. Ajungem sa experimentam autentic o parte din terra incognita. In fond conteaza calitatea, nu cantitatea, alta diferenta majora fata de turism, unde exista necesitatea "cunoasterii" ansamblului. Un turist fericit e un turist care a "vazut" toate elementele care compun imaginea preconceputa cu care a pornit la drum (exemplu de turist frustrat: un turist care viziteaza Egiptul si nu vede piramidele)... In schimb, un calator "roots" poate sa fie ultra-multumit dupa un trip in care viziteaza cateva dune din Sahara...
Nu exista reguli pentru a pune in schema o experienta a locului.
Locul se descopera in momentul tripului. Locul e tripul. Doar dupa ce ochiul (cu tot ambalajul lui, fizic si psihic) isi gaseste un loc in peisaj, aparatul de fotografiat poate ajunge o prelungire a lui, in incercarea de a surprinde locul...
Turismul ramane pasiv, in timp ce tripul e o experienta activa, care permite interactiunea cu locul prin care trecem. Or aceasta interactiune este cea care lasa urme, mai mult sau mai putin adanci in individ si, in acelasi timp, asupra locului.

Si atunci, o discutie despre turism presupune:

- o punere in lumina a presupozitiilor teoretice (ideologice), care stau in spatele fiecarui model de turism (turism religios, turism hotelier, etc.)
- punerea in scena a imaginilor (fotografie+grafica) care hranesc aceasta ideologie.

In cazul tripului, povestea intersecteaza mai multe planuri:

- urmele/urmarile lasate de loc/experienta in individ, felul in care locul ajunge sa schimbe esential/existential individul (de ex. bad trip-ul),
- urmele lasate de individ in situ (de ex. tripul graffiti),
- medii de interactiune, vizuale, auditive (de ex. festivaluri de muzica),
- suporturi fizice de interactiune (de ex. hostelurile:Funky Chicken).

Nuantele, combinatiile, random linkage-urile si cross-linkage-urile intre toate aceste perspective va apartin...

DEADLINE: 19 SEPTEMBRIE (2005)

2.Tech advice

Pentru fotografii:
scara 1:1/ 300 dpi/ CMYK/ TIFF/ Euroscale 2 colors.
VA RUGAM CALIBRATI IMAGINILE!

Pentru vectori:
Adobe Illustrator 10, CS, CS2, sau PDF.

Pentru text:
Folositi diacriticele gasite in Times New Roman CE sau Arial CE, adica UNICODE.
Pentru PC, daca nu le aveti instalate, cereti ajutorul domnului Google.
Pentru Mac: System preferences> International> Input menu> add romanian
(daca folositi mac-ul, ar trebui sa stiti deja asta...)
Incercati sa nu dati TAB-uri in text.
Formate: Word, Page, RTF, sau txt.

NU UITATI CREDIT-urile PENTRU FOTOGRAFII SI TEXT!!!

The OMAGIU crew
contact@omagiu.com
www.omagiu.com

Fenomenul downshifting"un om sta pe malul marii si cineva vine si ii spune sa ii prinda niste peste, iar el ii spune ca nu, pentru ca sta pur si simplu si contempla marea. Acesta ii spune: iti dau bani si nu o sa mai ai barca asta prapadita, o sa iti iei una mai buna. Tot nu vroia. Acesta incepe sa ii arate care sint avantajele: daca prinzi peste mai mult cu barca cea buna o sa poti sa iti iei un vapor si daca iti iei un vapor o sa iti poti face o fabrica de conserve de peste si o sa lucreze altii pentru tine si tu nu o sa faci nimic, la care omul raspunde: si acum ce fac?"

Fenomenul downshifting - sau "dincolo" de top management - Aurora Liicean

- via mika

luni, august 29, 2005

RSA updateRSA se imbogateste cu noi lucrari. Vara asta lumea a fost foarte activa la Sibiu si Bucuresti dar si in alte orase ale patriei.
Iata ultimele update-uri si situatia la zi:

New entry: Ploiesti cu 3 bucati
Still kicking: Ramnicu Valcea cu doua noi bucati.
Si big comeback: Bucuresti vezi 112-121
Oricum: toate orasele in caz ca nu v-ati mai uitat de mult pe http://2020.ro/RomanianStencilArchive/index.htm

Happy Sundays #6Happy Sundays
(on friday) @ The Museum #6
friday 2/09/2005
The National Museum of Contemporary Art , www.mnac.ro

Banat MountainBike MaratonAsociatia BikeAttack Resita organizeaza pe 10 septembrie 2005 "Banat MountainBike Maraton", prima competitie de acest gen pe meleaguri banatene, deschisa sportivilor profesionisti, amatorilor, ciclistilor din tara si de peste hotare.

Mai multe informatii pe www.bikeattack.ro


- via stanescoo

KID KOALA LA MNAC BLOGKID KOALA LA MNAC ARE SI BLOG :)

- via vlad nanca

Update la identityworks.comSprint Nextel Corporation
un nou review pe identityworks.com

Interzis minorilor sub 18 aniJOI, 1 septembrie, ora 18.00
vernisaj la Galeria Noua


Interzis minorilor sub 18 ani
(fara acordul parintilor) culturile tinere sub semnul interdictiei
2, 4, 8 , 9, 10, 11 Septembrie 2005 - evenimente la Galeria Noua

Curator: Stefan Tiron
[1 – 11. 09. 2005]

"Cui ii este frica de legile audio-vizualului?”

Tinerii sint adeseori tinta unei pleiade de interdictii introduse sub forma unor descrieri amanuntite ale continutului (violenta repetata, imagini cu continut sexual explicit, limbaj daunator, comportament antisocial, etc). Tinind cont de gravitatea celor descrise, tinerii sint directionati si atrasi de tot ceea ce este formulat si legiferat ca interzis de catre adulti. Dar tinerii tind sa aiba putere de selectie si sa caute exact ceea ce este rareori aprobat de adulti, de catre autoritati si de catre producatori – deci de presupusii protectori ai consumatorului neavizat. Cu timpul, interdictia dobandeste caracter decorativ, de cerc in coltul ecranului, pe care insa nimeni nu o mai ia in considerare.
Indirect, avem o imagine a parintelui sau a adultului care este fie ipocrit (consuma incognito), fie neintelegator (nu cunoaste cu exactitate continutul sau tematica), fie dezinteresat (nu dedica timp altor activitati decit cele obisnuite).
Aceasta initiativa este o incercare neinstitutionalizata de a depista cum afecteaza aceste interdictii actiunile tinerilor activi din zilele noastre. Ea nu este o investigatie cinica sau moralizatoare, ci una care tine cont de dorintele, cautarile si motivatiile unor tineri. Programul gazduit de Galeria Noua incearca sa localizeze contradictiile active ale culturii si productivitatii contemporane tinere. Inainte de programele educationale universitare, liceenii detin o cultura proprie, acumulata prin intermediul noilor mijloace media si a prietenilor. De cele mai multe ori, adultii descopera cu dificultate si prea tirziu (si eventual cu regret) pasiunile periculoase ale copiilor si elevilor pe care incercau din rasputeri sa ii educe fortat.

Contradictiile se regasesc si la nivelul productiei. O serie de tineri artisti din zilele noastre este puternic interesata de discrepantele si violenta mascata a vizualului (fie el televizat sau informatizat).
Un numar semnificativ de tineri schimba si cauta in adevarate comunitati de cartier, in retele de „net” paralele, diverse materiale rare, fara licenta explicita, care nu ajung intotdeauna pe canalele majore de comunicare. Aceste comunitati duc o lupta stranie impotriva uniformizarii si sterilitatii absolute a programelor de televizor, adaptind tot ceea ce gasesc la propriile nevoi. Au existat culturi tinere cu o adevarata istorie in decriptarea si izolarea nucleelor de agresivitate si ultraviolenta a mijloacelor de comunicare (de exemplu, cultura muzicala industriala a anilor 70’-80’-90’). Astazi pe forumuri de internet (deviantart), inrudite cu scena muzicala, exista si comunitati de artisti vizuali care adopta tematici macabre si intunecate (dark).
Groaza este un alt flagel de care incearca sa ne fereasca cei din jur si, cu toate acestea, filmele, literatura si cultura groazei se dezvolta din ce in ce mai mult, cu specialisti si promotori proprii, bucurindu-se de un real succes printre tineri. Astazi se vorbeste despre industria „groazei cotidiene” (legata de amenintarea repetata si de protectia promisa cetateanului).

Exista festivale noi (Simultan din Timisoara) cu materiale bazate pe impact, viteza si compresiune, care s-ar supune cu greu formatelor, cerintelor si banalitatii televizualului prezent.

Asistam si la o invazie de animatie japoneza („anime”) dedicata adultilor, dar care este consumata de fapt de un public foarte tinar. Poate de aceea este mai bine sa ii lasam pe tineri sa isi prezinte si sa isi proiecteze preocuparile.
Cultura si arta strazii traiesc si se misca rapid pentru sunt urmarite, haituite si amenintate chiar si atunci cind li se ofera ‘capcane’ din partea autoritatilor – locuri oficiale, instabile si improprii unde sa se dezvolte (pe suport de tip rigips). Locul lor la origini este printre semnele de circulatie, printre indicatoare, blocaje de trafic si amenzi."


- Stefan Tiron -

PROGRAM 2 (Vineri), 4 (Duminica), 8 (Joi), 9 (Vineri), 10 (Simbata), 11 (Duminica) Septembrie

HUB-ul de cartier de pe 1 (instalare) pina pe 11 (dezinstalare) Septembrie
Instalarea unei retele locale dupa modelul retelelor de bloc din cartiere.
Aceasta retea va fi gazduita in perioada celor 2 saptamini in spatiul galeriei. Prin intermediul „net”-ului (arhive ftp), a schimbului de CD-uri, a unor „hard”-uri externe, aceasta retea va fi liber accesibila tuturor celor care vor dori sa schimbe materiale diverse (de la filme grupate pe regizori si genuri, jocuri, muzica, programe pana la documentare, benzi desenate scanate etc.), respectiv tot ceea ceea ce reprezinta nucleul societatii informatice bazate pe „swap” si pe transferuri de date.
Bagamiash stick-ul: va exista o zi in care va fi discutat direct, cu materiale prezentate ad-hoc, rolul acestui sistem de swap, iar toti invitatii sint rugati sa contribue la dezbatere cu unitati de memorie externa (UME - memory stick-uri) care stocheaza materiale. Datele prezentate de invitati pot fi salvate pe „hard”-urile din galerie, iar ulterior se vor prelua pe UME (stick) informatiile noi.
Avind in vedere ca in Romania nu exista inca o comunitate dezvoltata, care sa respecte notiunea de „unele drepturi rezervate” (some rights reserved), in acest domeniu se manifesta piratajul generalizat.


Proiectii anime si animatii romanesti-hentai-3d - contemporane: 2 si 4 Septembrie (Vineri si Duminica)

Retrospectiva BOGDAN MARCU ("Trans TV", "Moartea Danei", "Videoclip pentru Moebius")
„ANIME”, animatie japoneza („oav”, seriale, etc.) organizat cu ajutorul comunitatii otaku din tara: Bogiepop Phantom, Lain Serial Experiments, Tamala 2010, Blame!, Blood the last Vampire.

Sub- street art: 8 Septembrie (Joi)
- prezentare organizata de Vlad Nanca dedicata echipelor de graficieni in mediu urban (graffers) din metroul bucurestean.

Lansare www.groaza.ro : 9 Septembrie (Vineri)
Lansare de website – comunitatea horror din Romania isi deschide portile!

Proiectii cu scene din diverse filme horror clasice si recente – cu discutii pe tema violentei si groazei prezentate in imagine si sunet (coloane sonore ale unor filme horror).
Prezentare de reviste de horror, incepind cu vestitele EC comics din anii ?50 (An Entertaining Comic) - primele benzi desenate pentru adulti (comics-uri) proto -underground americane si pina la reviste de specialitate precum Fangoria, benzi desenate pentru adulti (comics-uri) underground japoneze GARO, etc.

- scurta prezentare a filmuletului “Bug: monstrul care iti maninca creierul”, realizat de Ciprian Muresan.

- discutie dedicata violentei si tinerilor; invitata: Hajnialka Bessenyi (d media, Cluj).

Din istoria muzicii industriale : 10 septembrie (Simbata)

Proiectii de DVD-uri prin amabilitatea companiei Mute Records.
- Pionierii videoclipului si ai interactiunii audio-vizuale Doublevision: Cabarest Voltaire
Doublevision a fost o companie fondata de Cabaret Voltaire si Paul Smith in 1982 pentru a distribui videoclip-uri realizate de: Throbbing Gristle, Derek Jarman, The Residents, Einstűrzende Neubauten, Chris and Cosey, 23 Skidoo, Tuxedomoon si multi altii.
Acest video de Cabaret Voltaire este unul din primele video-uri independente de lung metraj.
Laibach: un film din Slovenia, regia: Daniel Landin si Peter Vezjak; „Occupied Europe Nato Tour 1994-1995”.

Expozitie deviant art
+ prezentare de DVD Mlada Fronta Dj Hynos (darkromania)
+ videoclipuri de la NIN (din prima perioada de creatie).
Set Dj Hypnos
Narkoleptik
Karsten Hamre
Discordless live

FESTIVALUL SIMULTAN din Timisoara : 11 Septembrie (Duminica)
Filmulete de 60 secunde prezentate in cadrul festivalului ''Simultan 01'', derulat in perioada 27-28 mai la Timisoara.
Prezentare sustinuta de Kozma Levente si Antal Huba.

Simultan este un eveniment creat pentru a oferi o platforma pentru noile generatii de artisti si tineri producatori culturali. Proiectul vizeaza implementarea ideii de multiculturalitate, stabilirea de noi relatii culturale pe plan national si international.

Va invitam sa vizitati si pagina www.simultan.org

Galeria Noua este situata pe Str. Academiei 15, in zona Universitatii, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura. Expozitia Interzis minorilor sub 18 ani este deschisa pana in data de 11 septembrie 2005, de miercuri pana duminica, intre orele 11:00 – 19:00.

Nothing To See HereRusu recomanda Nothing To See Here.

web club program 2 + 3 SepVineri 2
Dj Marika
Haute Culture
Sambata 3
Khidja Clouds Society

Legaturi BolnavicioaseLegaturi Bolnavicioase | Love Sick
un film de Tudor Giurgiu
cu Tudor Chirila, Maria Popistasu
www.legaturibolnavicioase.ro - blogurile echipei si galerie de imagini (deocamdata)
premiera se anunta in februarie 2006

- via vlad nanca

vineri, august 26, 2005

EXPOZITIE LEONARD MISONNEEXPOZITIA LEONARD MISONNE LA MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMÂNIEI

Continuând prolifica lor colaborare, Delegatia Wallonie-Bruxelles si Muzeul National de Arta al României propun publicului român descoperirea operei fotografului valon Léonard Misonne, prin intermediul unei expozitii care îi va fi consacrata din 16 septembrie în 13 noiembrie anul acesta. O opera dedicata în întregime luminii, impresionista, cu o tenta de nostalgie, marginala, care nu a urmat drumuri «batatorite», dar care ne încânta si astazi.

http://www.onlinegallery.ro/missone-2005.html

Skate PropagandaDictator Skateboards prezinta Skate Propaganda, un concurs street cu premii de peste 800 de euro, ce va avea loc sambata, 27 august la Palatul Copiiilor din Bucuresti.

Skate Propaganda beneficiaza de toate avantajele pentru a ajunge unul dintre cele mai importante evenimente de sport extrem ale anului: locatie atragatoare pentru rideri si accesibila publicului, multe obstacole proiectate si construite special pentru acest eveniment, premii in valoare de peste 800 de euro, un concept si un format inedit ‘street & session’, muzica buna si MC.

Locatie si obstacole
In afara faptului ca Palatul Copiilor este unul dintre cele mai ofertante locuri de skate, obstacolele existente in-site (3 trepte, 5 trepte) vor fi completate prin amplasarea altor cinci: picnic table la 5 trepte, rail la 5 trepte, box la 3 trepte si un kicker penru a sari peste o masa Red Bull.

Premii
Probabil ca ‘Best Trick’ va fi expresia cea mai uzitata in ziua Skate Propaganda, avand in vedere ca va fi premiat cel mai bun trick la fiecare dintre urmatoarele 6 obstacole: 5 trepte, picnic table, rail, box, 3 trepte si Red Bull table. In afara acestora se va premia si Best Combo, adica cea mai buna serie de trick-uri legate pe elementele din traseul de concurs. Iar daca imaginatia, stilul si tehnica skaterilor vor impresiona juriul, organizatorii sunt pregatiti sa premieze si alte executii creative, tehnice sau inedite.

Street & Session
Skate Propaganda se va desfasura sub forma de session: riderii inscrisi vor fi impartiti in grupe de cate 4-6 persoane, fiecare grupa beneficiind de o sesiune de dat de 30 – 45 minute. Astfel, riderii se vor putea pompa unii pe altii in permanenta, fara a-si iesi din mana.

Multumiri
Echipa Dictator Skateboards tine sa multumeasca tuturor partenerilor care au raspuns provocarii de a organiza Skate Propaganda. Primul prieten si cel mai mare este Red Bull, principalul sustinator al evenimentelor de sport extrem din Romania, apoi C1rca Footwear si Swatch ( ca ce s-ar face skateroo fara shoes adevarat is ceasuri smechere!?), revistele prietene Knox si Clubbing Mag, Radio Pro Fm si, bineinteles, site-ul www.h2o.ro.

Programul competitional:
Incepand cu ora 12.00 vor avea loc inscrierile si antrenametele oficiale.

In tot acest timp arbitrii ii vor selectiona pe cei aproximativ 20 de rideri ce vor intra in finala. In jurul orei 16.00 va incepe finala si se va termina dupa ce toate grupele si-au terminat run-ul.

http://www.dictatorskateboards.com

joi, august 25, 2005

Model Vs. Photographercam nasol :)
Model Vs. Photographer

felipov are blogoana felipov are multe de impartasit pe noul ei blog numit, cum altfel decat, felipov.

miercuri, august 24, 2005

INFAMOUS pe micile si marile monitoarePt cine nu stia, acum 2 luni INFAMOUS (SEB + TRG) si-au lansat site-ul.
Plus un nou mix SEB la "GOODS"
RESPECT si merci de link :)

Tonight - Lake Night party @ CABARET HERASTRAUTonight, the lake is going to be on fire again with DJ RAFUS (sp) and
LARRY KARDA (sp). Be ready for the electro-brasil vibe....
Love

Google talkNu aveati destule messengere? Yahoo, MSN, ICQ etc au o noua alternativa: Google talk.

you make me feelyou make me feel

- via richard

kinodrom_2mai_updateIntre 7 si 11 septembrie, la 2 MAI, plaja Micul Golf, are loc KINODROM - cinema itinerant & electro gathering
. se vor proiecta filme underground, scurt-metraje, animatii, video activism. in locul
pauzelor publicitare 2 dj vor mixa reggae, dub, chill out, drum'n base, jungle, breaks. campare gratuita sau cazare in sat.

printre altele:

lung-metraje
Latcho Drom, Tony Gatlif, France/Romania, 1993
Les Triplettes de Belleville, Sylvain Chomet, France, 2004
No Man's Land, Danis Tanovic, Bosnia, 2001
Hukkle, György Pálfi, Hungary, 2002

docu
Pas assez de volume, Vincent Glenn, France, 2004
Berliner Mai Festspiele, Nives Konik, Germany, 2004
The yes men, Dan Ollman, USA, 2005
Czech Dream, Czech Republic, 2005

scurt-metraje
European Short Films Competition 2004 (8 shorts)
Imagina Trips 2002-2003 (20 shorts)
Fast Film & Copyshop - Virgil Widrich
Atama Yama - Mister Head
This Charming Man - Yndig Mand

animatii
Fallen.Art - Baginski, 2005
Loulou Et Autres Loups - Marie Caillou, François Chalet, 2004
Bill Plympton / Don Hertzfeldt / Norman Mclaren animations, 1950-2005
Annecy Film Fest 2003

TMBASE 05Deea ne anunta ca TMBASE are un nou logo.
Anul acesta festivalul o sa aiba loc intre 20 si 22 octombrie, evident, tot la TiMisoara.

zona libera 39zona libera 39 [d'n'b1.0]
* pleilistul pieselor ROmanesti:

1. shukar collective - the wind
2. brigada artistica urbana - mic check
3. alien kru - duminica dupa amiaza
4. alien pimp - watch your bassbins
5. blanos distruzos - stelele nu-s la fel [live cut]
6. infamous massive aka cynical - possesion
7. matze - viorica
8. miky [de la suie] - delirium
9. nsk - not a killa
10. p nal - de ce nu vorbesc pestii
11. qewza - rock hard exoskeleton
12. suie paparude - mutatia
13. blanos distruzos feat shukar - malademna komashari

>>>toate astea + alte nebunii DUMINICA 28 august 2005 intre orele 22:00-24:00<<< *zona libera se poate asculta si pe net la aceeasi ora, aici: http://www.eliberadio.ro/
*verificati din cand in cand forumul Zona Libera pentru info, aici: http://forum.eliberadio.ro/viewforum.php?f=22

*****o emisiune cu gust dramanbeisist

luni, august 22, 2005

vlognanca are blog. sau mai bine zis vlog :)

EOS 5D si EOS 1D Mark II NGATA! e oficial. Canon EOS 5D nu era doar un zvon fals. Si odata cu el apare si Canon EOS-1D Mark II N.
luminous-landscape.com

duminică, august 21, 2005

Etichete de bere din RomaniaO colectie impresionanta de etichete de bere din romania

web club 26 + 27 AugVineri 26
Khidja Clouds Society

Sambata 27
Ion + Vali

LOGOWORKS.COM RIP-OFFSCei de la BadDesignKills au facut un mic research asupra logourilor vandute la preturi "de nimic" de catre LOGOWORKS.COM, unul dintre site-urile pe care comunitatea de designeri le uraste cel mai mult.

Tot pe subiectul LogoWorks mai gasiti discutii si aici:
the PreparedMind
Katz-i

Un alt exemplu discutabil este LogoYes, realizat de cei de la 2advanced

- via WIREALITY.com

2nd MultiSonicFestMultiSonicFest - Editia a II-a
Trans-Fusion Kontakt, Electro / Jazz / Contemp / Dans / Improv
Bucuresti, 22-25 Septembrie 2005

vineri, august 19, 2005

The Language of Auto EmblemsThe Language of Auto Emblems

JarheadSuper trailer la Jarhead
Pt curiosi, piesa de pe fundal e kanye west - jesus walks

Rusu & Flore in Vama


The Khidja Clouds Society (Rusu and Flore) is playing on saturday at PAPA LA SONI in Vama Veche,usually from around 10 PM !

Last partys at this location ended diverse and unusual (but in a cool way) because of the continously changing crowd! This is an oppurtunity not to be missed!
Folks dance for real with no strings attached, no fashion rules or any other shit "dictators" care about!

We dance to jazz (nu and old),brokenbeats and breakbeats, brazilian, afro-cuban, hiphop, funk, rockbreaks, reggae, electronica, incredible german schlagers and other ridiculously active stuff from past decades! Anyway the way: It's eclectic!

If your around drop by and nodd your head!

joi, august 18, 2005

SHIFT | 2006 CALENDAR COMPETITIONSHIFT | 2006 CALENDAR COMPETITION
Shift has been trying to offer artists many platforms to showcase their works online. The Shift calendar competition, held in 2003, 2004 and 2005 successively, pushes the boundaries between online and off line using a "calendar" as its medium. Entries are invited from all over the world and selected works will be distributed throughout the world in the format of a physical calendar.
This year, selected works will be exhibited and sold at PRINT'EM web site for a year with support by PRINT'EM, a graphic print center operated by Mitsubishi Paper MIlls Limited. Also it will be exhibited at the gallery cafe Soso between December 1st and the 28th, 2005.
The deadline for this competition is on September 10th, 2005. Please show/send us your original work.

Celia CalleCaution Boys & Girls!! Celia Calle

- via razvan

KID KOALA la mnacKID KOALA pe 30 sept la MNAC
Rezervari bilete aici: http://www.phoenix.ro/?page=index&event=25

- via vlad nanca

de ce au aparut VJ-ii in Romania?eseu despre de ce au aparut VJ-ii in Romania de Nita Mocanu

REMINDER yvat & cut-raw videosDiseara ne vedem la mnac la lansarea DVD-ului yvat & cut-raw videos
ora 20:30
detalii aici

DJ Quest & DJ Shodan @ Open Fest 26-27.08

Foo Events & SoundKraft Records impreuna cu Burn si ProFM va invita sa incheiati vacanta in stil mare - pe 26 si 27 august va pregatim 2 nopti de distractie in Club Preoteasa (Calea Plevnei 61) cu trupe si DJ de prima divizie din campionatul intern si din competiile externe, visuals si preturi scandalos de mici, totul denumit simplu:

OPEN FEST

Line-up :

DJ QUEST (Cyberfunk Records, UK)
DJ SHODAN (Ganja Rec, Easy Rec, UK)
Prode (Offkey, Freak, Obscene, ELP, Revolution, Recon, Soundkraft, Moscova)
Suie Paparude (live & dj set)
Voy Larkin (Koln, Germania, Techno Experience)
Seb & TRG (Infamous)
Dubase (Guerilla Outernational, Oradea)
Gemini Brothers (Foo Events)
Gojira (dj set)
Turntable Science


Pretul biletelor este de 30 lei/2 seri in avans la nr. 0740.582.841 (valabil intre 18 si 25 august inclusiv) sau 20 lei/seara la locatie.
Ca o surpriza in plus, o doza de Burn pentru fiecare seara e inclusa in pretul biletului!
Keep your eyes, ears and mind open!

Info:

DJ Quest:
Dj Quest este un nume sinonim cu stilul breakbeat/nu skool. Din 1994, cand avea 14 ani, Quest a descoperit platanele. Cariera sa de producator a inceput insa odata cu explozia stilului garage, cand Quest s-a gandit sa compuna o piesa care sa aibe tempo-ul specific garage-ului dar care sa se bazeze pe drum’n’ bass pastrand latura funk si soul.
De la primele piese, produse impreuna cu fratele sau pentru propria casa de discuri, Pulse, a primit incurajari si sprijin de la nume precum EZ sau chiar Tayo si Hybrid, ceea ce a determinat ca noua viziune a lui Dj Quest asupra sound-ului sa se definitiveze si alaturi de alti producatori inovatori ca Deekline, Stanton Wariors, Zinc etc si sa ii creasca puternic popularitatea nu doar in Londra, ci in intreaga lume.
Dupa release-urile de la Pulse, Quest a mai lansat piese la mari case de discuri precum Rat Records. Mechanoise, Supercharged, Botchit&Scarper.
Proiectul sau principal in acest moment este casa de discuri Cyberfunk, una din cele mai reputate din scena breaks, sub egida ei evoluand multe alte nume mari precum Mutiny, Breakfastaz si Mc Ken Mac.
Dj Quest e implicat si intr-unul dintre cele ma mari evenimente live din UK: “Breaks and Mortar”, precum si in cel mai mare portal breakbeat, www.breakbeatworldwide.com, principala sursa de informatii legate de orice inseamna scena breaks.

DJ Shodan
DJ Shodan a fost initiat in muzica de tatal sau de la cea mai frageda varsta, avand la dispozitie o colectie impresionanta de discuri de funk, disco, jazz sau electro. La 12 ani a primit primul mixtape hip-hop de la un prieten si la scurta vreme a inteles ca beat-urile il fascinau mai mult decat versurile.
Cativa ani mai tarziu a reusit, dupa multe insistente, sa-si convinga familia sa-i cumpere primul computer amiga, descoperind inca de atunci posibilitatile fascinante pe care acesta le oferea in productia muzicala. Drept care a inceput sa furnizeze negativele pe care prietenii sai MC puteau sa evolueze.
In 1993 a fost initiat in drum’n’bass de vechiul sau prieten DJ Escher si a fost imediat captivat de basii grei, ritmurile rapide si vocile raga si hip-hop.
In timp, si-a modernizat puternic studioul facand primii pasi in productia de drum’n’bass, invatand ingineria de sunet si tehnicile de studio.
Astazi aceasta experienta isi arata roadele in productiile pe care le realizeaza alaturi de DJ Phantasy, care l-a cooptat la casa sa de discuri, Easy Records. Dupa cateva releasuri bine primite de public, a venit recent smash-hit-ul care l-a consacrat definitiv: , "Gimme Da Gal", realizat impreuna cu Phantasy si legendarul UK Apache pentru nu mai putin legendara casa de discuri Ganja Records, a lui Dj Hype.

Prode
Prode este unul din cele mai respectate noi talente din scena rusa de drum’n’bass, atat ca producator, cat si ca DJ
Stilul sau futurist, care impinge granitele genului, l-a facut rapid respectat peste hotarele Rusiei, piesele sale regasindu-se in playlisturile unor mari DJ din toata lumea.
Bucurandu-se de acest suport, in ultimele luni a atras si atentia unor reputate case de discuri din SUA, Germania si UK, in acest an putandu-se lauda cu mai multe releas-uri foarte asteptate de public.
De asemenea, a realizat piese in colaborare cu producatori de prima clasa, ca Raiden, Pyro, Sunchase, D Struct, Cyb Orc and Temper D & K Fire
Prode colaboreaza si cu SoundKraft Records din Romania, atat pe partea de management artistic, cat si pe cea discografica, una din piesele sale urmand sa apara pe compilatia «Eastern Sound Architects » Vol 1. - East-European Drum’n’Bass

Voy Larkin
Voy Larkin e originar din Romania, dar s-a stabilit in copilarie in Germania, la Koln, unde a si cunoscut consacrarea ca DJ de techno.
Dupa 1989 a inceput sa revina destul de frecvent in Romania, contribuind la popularizarea muzicii techno, in special in Transilvania, unde si-a obtinut rapid respectul publicului
Tot in Romania, in orasul natal, Sibiu, a initiat Organizatia Techno Experience, care isi propune promovarea dj-ilor tineri din Romania si care a organizat cele 2 parade din Sibiu
Are la activ foarte multe aparitii in cadrul unor festivaluri de prestigiu si in cluburi foarte respectate. Printre cele mai importante se numara:
- Loveparade 1998 si 1999 (scena de la stadionul olimpic Berlin)
- XPO Bulgaria (festival international de Psy-trance)
- Arcadium (club in Graz / Austria)
- U-Boot (club in Beyreuth / Germania)
- TM Base Timisoara
- Delahoya Cluj
- Kent premium light DJ tour

kinodromIntre 7 si 11 septembrie, la 2 MAI, plaja Micul Golf, are loc KINODROM - cinema itinerant & electro gathering. se vor proiecta filme underground, scurt-metraje, animatii, video activism. in locul pauzelor publicitare 2 dj vor mixa reggae, dub, chill out, drum'nbase, jungle, breaks. campare gratuita sau cazare in sat.

------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox