joi, august 18, 2005

DJ Quest & DJ Shodan @ Open Fest 26-27.08

Foo Events & SoundKraft Records impreuna cu Burn si ProFM va invita sa incheiati vacanta in stil mare - pe 26 si 27 august va pregatim 2 nopti de distractie in Club Preoteasa (Calea Plevnei 61) cu trupe si DJ de prima divizie din campionatul intern si din competiile externe, visuals si preturi scandalos de mici, totul denumit simplu:

OPEN FEST

Line-up :

DJ QUEST (Cyberfunk Records, UK)
DJ SHODAN (Ganja Rec, Easy Rec, UK)
Prode (Offkey, Freak, Obscene, ELP, Revolution, Recon, Soundkraft, Moscova)
Suie Paparude (live & dj set)
Voy Larkin (Koln, Germania, Techno Experience)
Seb & TRG (Infamous)
Dubase (Guerilla Outernational, Oradea)
Gemini Brothers (Foo Events)
Gojira (dj set)
Turntable Science


Pretul biletelor este de 30 lei/2 seri in avans la nr. 0740.582.841 (valabil intre 18 si 25 august inclusiv) sau 20 lei/seara la locatie.
Ca o surpriza in plus, o doza de Burn pentru fiecare seara e inclusa in pretul biletului!
Keep your eyes, ears and mind open!

Info:

DJ Quest:
Dj Quest este un nume sinonim cu stilul breakbeat/nu skool. Din 1994, cand avea 14 ani, Quest a descoperit platanele. Cariera sa de producator a inceput insa odata cu explozia stilului garage, cand Quest s-a gandit sa compuna o piesa care sa aibe tempo-ul specific garage-ului dar care sa se bazeze pe drum’n’ bass pastrand latura funk si soul.
De la primele piese, produse impreuna cu fratele sau pentru propria casa de discuri, Pulse, a primit incurajari si sprijin de la nume precum EZ sau chiar Tayo si Hybrid, ceea ce a determinat ca noua viziune a lui Dj Quest asupra sound-ului sa se definitiveze si alaturi de alti producatori inovatori ca Deekline, Stanton Wariors, Zinc etc si sa ii creasca puternic popularitatea nu doar in Londra, ci in intreaga lume.
Dupa release-urile de la Pulse, Quest a mai lansat piese la mari case de discuri precum Rat Records. Mechanoise, Supercharged, Botchit&Scarper.
Proiectul sau principal in acest moment este casa de discuri Cyberfunk, una din cele mai reputate din scena breaks, sub egida ei evoluand multe alte nume mari precum Mutiny, Breakfastaz si Mc Ken Mac.
Dj Quest e implicat si intr-unul dintre cele ma mari evenimente live din UK: “Breaks and Mortar”, precum si in cel mai mare portal breakbeat, www.breakbeatworldwide.com, principala sursa de informatii legate de orice inseamna scena breaks.

DJ Shodan
DJ Shodan a fost initiat in muzica de tatal sau de la cea mai frageda varsta, avand la dispozitie o colectie impresionanta de discuri de funk, disco, jazz sau electro. La 12 ani a primit primul mixtape hip-hop de la un prieten si la scurta vreme a inteles ca beat-urile il fascinau mai mult decat versurile.
Cativa ani mai tarziu a reusit, dupa multe insistente, sa-si convinga familia sa-i cumpere primul computer amiga, descoperind inca de atunci posibilitatile fascinante pe care acesta le oferea in productia muzicala. Drept care a inceput sa furnizeze negativele pe care prietenii sai MC puteau sa evolueze.
In 1993 a fost initiat in drum’n’bass de vechiul sau prieten DJ Escher si a fost imediat captivat de basii grei, ritmurile rapide si vocile raga si hip-hop.
In timp, si-a modernizat puternic studioul facand primii pasi in productia de drum’n’bass, invatand ingineria de sunet si tehnicile de studio.
Astazi aceasta experienta isi arata roadele in productiile pe care le realizeaza alaturi de DJ Phantasy, care l-a cooptat la casa sa de discuri, Easy Records. Dupa cateva releasuri bine primite de public, a venit recent smash-hit-ul care l-a consacrat definitiv: , "Gimme Da Gal", realizat impreuna cu Phantasy si legendarul UK Apache pentru nu mai putin legendara casa de discuri Ganja Records, a lui Dj Hype.

Prode
Prode este unul din cele mai respectate noi talente din scena rusa de drum’n’bass, atat ca producator, cat si ca DJ
Stilul sau futurist, care impinge granitele genului, l-a facut rapid respectat peste hotarele Rusiei, piesele sale regasindu-se in playlisturile unor mari DJ din toata lumea.
Bucurandu-se de acest suport, in ultimele luni a atras si atentia unor reputate case de discuri din SUA, Germania si UK, in acest an putandu-se lauda cu mai multe releas-uri foarte asteptate de public.
De asemenea, a realizat piese in colaborare cu producatori de prima clasa, ca Raiden, Pyro, Sunchase, D Struct, Cyb Orc and Temper D & K Fire
Prode colaboreaza si cu SoundKraft Records din Romania, atat pe partea de management artistic, cat si pe cea discografica, una din piesele sale urmand sa apara pe compilatia «Eastern Sound Architects » Vol 1. - East-European Drum’n’Bass

Voy Larkin
Voy Larkin e originar din Romania, dar s-a stabilit in copilarie in Germania, la Koln, unde a si cunoscut consacrarea ca DJ de techno.
Dupa 1989 a inceput sa revina destul de frecvent in Romania, contribuind la popularizarea muzicii techno, in special in Transilvania, unde si-a obtinut rapid respectul publicului
Tot in Romania, in orasul natal, Sibiu, a initiat Organizatia Techno Experience, care isi propune promovarea dj-ilor tineri din Romania si care a organizat cele 2 parade din Sibiu
Are la activ foarte multe aparitii in cadrul unor festivaluri de prestigiu si in cluburi foarte respectate. Printre cele mai importante se numara:
- Loveparade 1998 si 1999 (scena de la stadionul olimpic Berlin)
- XPO Bulgaria (festival international de Psy-trance)
- Arcadium (club in Graz / Austria)
- U-Boot (club in Beyreuth / Germania)
- TM Base Timisoara
- Delahoya Cluj
- Kent premium light DJ tour

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox