miercuri, septembrie 26, 2007

ARE YOU READY FOR THE DJ VADIM SOUNDSYSTEM?



Te-ai intrebat vreodata cum e la carnavalul din Rio, la o petrecere pe terasa unui zgirie-nor din Brooklyn sau la un after-hours in LA, sa transpiri intr-un bunker paraginit din Berlin sau la un rave ilegal din Manchester sau sa te dai in spectacol pe o plaja din Capetown la rasarit? Putini oameni se pot lauda cu astfel de amintiri dar si mai putini sunt atit de experimentati, trecuti prin multe calatorii si in acelasi timp experti in ale mixatului ca DJ Vadim.

Vadim invirte la discuri de vreo 18 ani, e producator de prin 1992 si a trecut de 1000 de show-uri doar in mileniul actual!!! Da, ati citit bine. Dar ce stie Vadim sa faca live? Va putem spune ca in colectia lui de viniluri nu intra nimic care sa nu faca 8 din 10 oameni sa danseze ca apucatii, indiferent ca vorbim despre funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip hop sau jungle.

Dupa ce acum un an la Cina Vadim ne-a demonstrat abilitatile lui cu proiectul One Self, pe 17 noiembrie ne viziteaza din nou, de data asta cu Soundcatcher Soundsystem, tot cu Yarah Bravo (vocal) si Bongo Pete (percutie), dar si cu Kathrin de Boer (vocal), pe care veti avea ocazia sa o vedeti si pe 13 octombrie impreuna cu Bonobo.

Cu aceeasi ocazie se va produce o trupa foarte proaspata, de la casa de discuri Tru Thoughts – Belleruche (tot din Marea Britanie). Belleruche isi autodefinesc stilul ca “turntable soul music”. Platane, chitara si voce – aceeasi Kathrin de Boer, care a fost comparata deja cu Erykah Badu, Nina Simone sau Sarah Vaughan.

Un concert produs de Fundatia Phoenix

BUCURESTI, 17 NOIEMBRIE, ORA 21
BECKER BRAU LIVE MUSIC (STR. TURTURELE NR. 11)

BELLERUCHE (TRU-THOUGHTS – UK)
DJ VADIM’S SOUNDCATCHER SOUNDSYSTEM (BBE – UK)

Biletele costa 35 de lei pina in ziua evenimentului si 45 de lei la intrare. Se pot cumpara online la www.bilet.ro sau in reteaua bilet.ro (Magazinul Muzica, Music Shop Victoriei – linga B1TV, Music Shop Batistei si in magazinele Flanco si Flamingo Computers din Bucuresti si din tara), precum si la Librariile Carturesti.

http://djvadimbuc.blogspot.com
http://myspace.com/djvadim
http://myspace.com/belleruche

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox