vineri, august 03, 2007

SummerJam07





SummerJam07 - primul festival autohton de Hip-hop !

Hades Events organizeaza in zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie Bucuresti SummerJam07, cea de-a doua editie a primului festival autohton de Hip-hop. Evenimentul se va desfasura in diferite locatii indoor si in aer liber din capitala, si va avea drept invitati nume de marca a Hip-hop-ului romanesc si international.

Defari este primul artist international care si-a anuntat participarea la SummerJam07. Unul dintre cei mai apreciati rapperi din SUA, Defari a colaborat de-a lungul carierei cu Dr. Dre, Xzibit, B-Real (Cypress Hill), Dilated Peoples, si a sustinut turnee in toata lumea, in fata a zeci de mii de oameni. De curand, Defari a lansat albumul solo cu numarul trei, "Street Music", material ce cuprinde colaborari cu nume sonore ale genului.

Hip-hop-ul romanesc va fi reprezentat la SummerJam07 de La Familia, K-Gula, Cedry2k, Funktastics, Ad Litteram, USM, KaTaNa, Cast, Zombie THC, lista urmand a fi completata in zilele urmatoare.

Pastrand traditia editiei precedente, cea de-a doua zi de SummerJam07 (1 septembrie) va fi dedicata activitatilor sportive: pe terenurile SportArena din cadrul complexului studentesc Politehnica vor avea loc competitii si meciuri demonstrative de fotbal si streetball, pe ritmuri Hip-hop.

Cei interesati pot afla mai multe detalii de pe pagina oficiala a evenimentului, www.hadesrecords.com/summerjam

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox