miercuri, iunie 20, 2007

Un nou sunet electro: Junkyard & Lalo




Junkyard, vocal/MC la Şuie Paparude şi Lalo sunt o nouă prezenţă pe scena clubbing-ului românesc, de data asta ca DJ, ei realizând în această lună un nou mix.

După mai mulţi ani de lucru în studio ca producător audio, sound designer, compozitor şi alte activităţi adiacente în domeniul advertising-ului, filmului şi muzicii în general, Junkyard (Cezar Stănciulescu), actual vocal/MC în Şuie Paparude, s-a hotărât la sfârşitul anului 2006, împreună cu Lalo (Laurenţiu Boeriu), un bun prieten al său, sa mixeze live, ca DJ.

Lalo a fost de-a lungul a mai multor ani manager al unui magazin de muzică situat în centrul Bucureştiului, loc ce a constituit o bună perioadă de timp o sursă importantă de muzică pentru cumpăratorii de jazz, muzică simfonică, experimentală, electro etc. A considerat că postura de simplu ascultător şi colecţionar nu îl mai satisface şi că ar fi momentul următorului pas, acela de DJ.

Au început pe 1 ianuarie în Pepsi Express, petrecere organizată într-un tren în miscare, apoi în cluburi ca Web, Frame, Utopia, Expirat, Session şi Baraka. Au decis că nu e cazul să se afilieze unui singur stil, unui registru strâns al tempo-ului/BPM şi la cât de recentă e o piesă, atâta timp cât o petrecere poate fi generată de combinaţii de electro, breaks, hip-hop, ragga, new wave punk, făcute cu discernământ după gustul celor doi şi mai ales al publicului.

Mix-ul, a doua producţie propusă de cei doi, este scos sub titlul “Ciudad del electro” şi se adresează celor interesaţi de zona electro/breaks. Junkyard menţine energia cu care am fost obişnuiţi în cazul prestaţiilor sale alături de Şuie, iar împreuna cu Lalo combină pe acest mix beat-uri de electro cu linii fresh de breaks, partea vocală având şi ea un rol important « Pentru noi, când punem muzică, e important să iasă petrecere, mult mai mult decât să ne supunem unui stil sau să epatăm prin experimente care trimit lumea acasă.» au declarat cei doi.


Puteţi asculta mix-ul lor accesând: ftp://tempftp@www.hard-soft.ro/, username: tempftp, password: upftp; sau puteţi pur şi simplu sa cereţi CD-ul printr-un mail la: junkyard.lalo@gmail.com.

Prestaţiile live le puteţi urmări în perioada imediat următoare la:

21 iunie: Baraka (Herăstrau)
22 iunie: WEB Club
27 iunie: Expirat

mixul il puteti asculta si aici: http://www.beatfactor.ro/player/index.php?audio=328

Comments:
foarte tare mixul :)
 
Da, e chiar tare! Mai dansabil :) decat ce am ascultat pana acum.
 
Da, imi place. Vreau sa vin si eu in WEB!
 
Fuarte coi! `eadbanging!
 
Bine mixul. Mai bine decat ma asteptam. Tracklist bajetii?
 
Good Job ! Imi plac mai mult piesele vechi :D are de toate in el...pana si trance la sfarsit
 
Excelent !!!
 
Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox