marți, martie 21, 2006

Test Point - sambata



Test Point
sambata 25.03 23:00
str 11 iunie 50 (linga parcul carol)
bucuresti
intrare 10 ron

Comments:
m-as cam duce sa fac un nou review, ca in afara de cateva poze pe Bukresh n-a prea aparut nimic de la dezastrul initial incoace...
Igu, te bagi? (prima bere o dau eu :))
 
urmatoarea e din partea mea :)
 
bai, ce sa zic, poate ai dreptate, dar, pana nu vedem cu okiu nostru, prima impresie de half pregnant ramane. de asta vrem sa mergem sa vedem care-i treaba la modul concret, ca perspective erau inca de la inceput.

in alta ordine de idei, ce m-a surprins este ca nu stiu pe nimeni care sa fi fost la celelalte evenimennte ulterioare primei incercari.

deci in concluzie "Doamne Ajuta", desi evenimentul de sambata e la concurenta cu Ricardo Vilalobos in Martin, ceea ce e putin dangeros dpdv public :)
 
am fost eu, cu aria urbana. e ok. tot industrial, dar cu parchet pe jos, wc-uri, bar decent, perne... eu zic ca progreseaza. nu cred ca sunt mari diferente fatza de casa tralala, poate doar ceva mai frig. :) give it a try.
 
pai exact ast-i si ideea, sa vedem cum a evoluat treaba. sper doar sa nu ploua, ca data trecuta era un namol de mare exceptie la intrare, de se strecura lumea precum flamingo pe balta :)
 
sa stiti , chiar merita sa mergeti la test point, clar s-au schimbat lucrurile fata de prima oara, si line-up ul de sambata e chiar bun ! dar nu va faceti griji de villalobos , eu zic ca aveti timp sa veniti si acolo pt ca sa anuntat o petrecere lunga, unii zic chiar pana la 12 a doua zi, deci , fry , te astept la ricardoo ! ;)
 
test point e singura alternativa deocamdata la cluburtile "oficiale", "cool". daca o sa continue la fel, o sa fie singurul loc underground din Bucuresti si merita sa ramana asa. fara pretentii de "coolnees" ca cei de la "tralala" si cu un public un pic mai amestecat, nu atat de exclusivist. un loc mai trashy, care e mai occidental tocmai prin faptul ca nu e deloc cool si occidental.
 
Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox