vineri, martie 24, 2006

ABSOLUT MERCURY



Ad-uri facute de Mercury Promotions pt Politia Bucuresti.
Stiu ca nu sunt chiar noi dar am uitat sa le postez la vremea respectiva.

Comments:
copy in engleza si targetul printre pasionatii de publicitate. cam 2% (cred)din populatia tarii. alta campanie facuta pentru agentie si nicidecum pt populatie.
 
ba e pentru populatia urbana.
 
de acord cu nenea mandea. unde e utilitatea? mi se pare ca au ales si un brand pretentios pe care sa construiasca tematic, mai ales ca asta i-a obligat sa abordeze un mesaj in engleza. asa ceva ar fi potrivit poate pentru o campanie in state, dar mi se pare ca nuca in perete pentru Romania.
 
tzinetzi minte cea cu "johny walked"?
 
daca se adreseaza unui target mai tanar/cu venit mediu sau mare/cunoscatori de engleza/cu masini straine si deci rapide/care ies in cluburi sau baruri si atunci in mod sigur stiu si de absolut, atunci zic eu ca e foarte potrivit.
 
este interesant modul in care se speculeaza o idee interesanta. Absolut are cumva un contract cu politia bucuresteana? Eventual lipim stickere pe masinile politiei cu brandul vodcii in cauza.
 
am dat un mail la absolut tare is curios daca ei accepta sa le fie folosita imaginea in modul acesta.
 
paracioasa mica...
 
paracioasa mica e putin spus. chiar n-ai ceva mai bun de facut? daca ar fi sa fac toata lumea asa ar trebui trimise mailuri la foarte multe companii, ca slava domnului am vazut atatea cazuri de genul asta. dar nu cred ca e treaba noastra. sunt curios insa daca chiar ai trimis mailul ala si daca chiar o sa il ia cineva in seama.
 
Ar trebui ca baietii si fetele de la Mercury sa se mai uite si ei pe internet din cand in cand. Nu de alta, dar na, si asta s-a mai facut.

Sau poate, tocmai, s-au uitat si le-a placut prea mult ideea.
 
asa cum campaniile sociale nu isi ating tinta tot asa campanii de genul acesta, fara indoiala profund creative, nu vor ridica sprancene decat "printre randuri"...pacat
 
Trimiteți un comentariu

<< Home
------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox