vineri, septembrie 28, 2007

Renault Ballett



- via doi lei

PROFM



- via razvan vasilescu

The Proposition @ CineClubul NexT



The Proposition (2005)
Regia: John Hillcoat
Scenariul: Nick Cave
Cu: Guy Pearce, Ray Winstone, Emily Watson, John Hurt, Danny Huston

Luni, 1 octombrie la Cityplex, ora 19:00.
Intrarea libera.

CineClubul NexT este o initiativã a Societatii Culturale NexT, infiintata in memoria regizorului Cristian Nemescu si a sound designer-ului Andrei Toncu.

In fiecare editie a CineClubului - un eveniment care se va desfasura lunar la cinematograful din incinta City Mall - va fi proiectat un film, pe baza caruia se va crea un dialog intre public si invitatul special - o personalitate din cinematografia romaneasca. Discutia va fi moderata de un critic de film si se va intinde pe o durata de minim 30 de minute.

Aparitia Cineclubului NexT vine din dorinta Societatii Culturale NexT de a sprijini si indruma reprezentantii foarte tinerei generatii de cineasti romani la inceputul carierei lor. Studentii facultatilor de film, dar nu numai, viitorii studenti, carora li se adauga cinefilii impatimiti, sunt publicul tinta al acestei intalniri lunare.

waka x - lemon lychee mix (live)



(mix/mp3/free) waka x - lemon lychee mix (live) - 25 sept. ora
19:30->21:10 (la AnonimTM Radio )

playlist :

mesma - a state of perfect solitude
sickoakes - oceans on hold
jumpel - raum
loner deluxe - bewilderness
rameses III - theme one
boy is fiction - glue/let me think
manyfingers - our worn shadow
valgeir sigurdsson - after four
es - surullisille, masentuneille...
the village orchestra - love theme from 'two man rumble'
secede - leraine (feat. kettel)
bichi - whirl a stream Of comfort ...
the berg sans nipple - ghost
ebb - loona
lost in hildurness - earbraces
the balustrade ensemble - glorianders
graham lambkin - glinkamix
the village orchestra - sunken
jumpel - no. 5-11
prin' la lá - la tristeza de un electrón
terry taylor - sound effects record #32
yuichiro fujimoto - christmas tape
nick drake - river man

download

[arh023] makunouchi bento - avebell



[arh023] makunouchi bento - avebell

01 - bell lugosi is dead
02 - two mechanical snowghosts
03 - ielaidoim
04 - devil's monocle

DOWNLOAD

Makunouchi Bento are:
Felix Petrescu (waka x)
Valentin Toma (qewza)

Anim'est - editia a doua - 2007



Festivalul International de Animatie Anim'est - editia a doua - 2007

Editia de anul acesta a festivalului Anim'est va aduce in perioada 5-14 octombrie cinci sectiuni competitive in premiera, filme-vedeta in cadrul sectiunii Mozaic si multe evenimente speciale.

Competitia va aduce in cinematografele Elvia Popescu, Europa si Union patru filme de lungmetraj, 47 scurtmetraje, 33 de de scurtmetraje ale animatorilor studenti, 25 de animatii romanesti, 17 videoclipuri si sapte clipuri de advertising. Toate acestea vor trece prin filtrul a doua jurii care vor decide castigatorii pentru fiecare sectiune in parte.

In afara Competitiei, alte sapte titluri de animatii lungi vor fi highlights ale festivalului:

Azur et Asmar, Arthur et les Minimoys, Tales of the Rat Fink, Aventurile lui Piccolo si Saxo, O scurta poveste, Cristobal Molon si Flatland.

Pe langa toate astea, sectiunea Mozaic pune la bataie o serie de scurtmetraje din ultimii doi ani din China, Polonia, Spania si UK, o retrospectiva a animatorului francez René Laloux, celebru pentru "cinemaul sau schizofrenic", un portret al animatorului danez de origine romana Mihai Badica, mesager al generatiei Gopo, si doua calupuri de animatii romanesti, care va vor aminti de anii copilariei: "Mihaela" & "Miaunel si Balanel".

Evenimentele speciale: prezentarea studioului de animatie DACODAC, VJ acts cu VJ Max Hattler, workshop de animatie sustinut de Alt'Art din Cluj & more.

Eveniment organizat de Este'n'Est

Cu sprijinul: Institutul Cultural Roman, ArCuB, Administratia Fondului Cultural National, Ambasada Frantei, Institutul Francez, Institutul Cervantes, Institutul Polonez, British Council, Centrul Ceh, AniMadrid, Romania Film.
Parteneri: Sony, TNT, WebMaker, Metrorex, Loggia.
Parteneri media: Clandestino.ro, 24-FUN, Cotidianul, Cinemagia, Port.ro, acasa.ro , savedem.ro, feeder.ro si cinemaRX

joi, septembrie 27, 2007

Valul Butan Gas



Cu ce alta identitate seamana valul acela din noua imagine Butan Gas? Stiu ca l-am mai vazut undeva dar nu mai stiu unde.

Andrei "Trick" Robu si-a lansat noul site



www.andreirobu.com

Clandestino - noul radio online "by exarhu"




Cat am fost plecat, Razvan Exarhu a lansat noul sau proiect intitulat Clandestino. E vorba de un radio online, de site-ul si identitatea caruia m-am ocupat eu. Site-ul este intr-o versiune beta, urmand sa i se adauge multe alte imbunatatiri.

Bonobo pe 13 oct la Becker Brau Live Music


O reclama geniala



- via djahz

GoodBye Party @ Baraka



GoodBye Party @ Baraka

Joi 27 Septembrie ne vom pregati pentru ultima petrecere la terasa pe anul 2007 cu aceasta ocazie tinem sa va multumim pentru sustinerea voastra si va asteptam la anu'...pana atunci va asteptam la petrecerile care vor urma in locatiile mai Tralala...

Romano [G Force Sound]

Dubstep // Electro Jazz // Surf Jamaican

asa ca dupa ora 21 .... vom spune GoodBye Baraka

feeder si latrecut la webmeup



in editia de ieri a webmeup difuzata pe mtv au fost prezentate feeder si latrecut
iar duminica de la 21:00 interviu cu mine :)

webmeup este o emisiune despre web produsa de diffstudios pt mtv si apare saptamanal si in sapteseri.

Feminitate - viziuni si contraste



Feminitate - viziuni si contraste
25 septembrie 2007
Galeria.fotografa.ro prezinta in perioada 25 septembrie - 10 octombrie 2007 expozitia “Feminitate - viziuni si contraste”.

Imaginile apartin artistelor: Ioana Petcu, Mihaela Jipa si Irina Frasin.
Ioana Petcu, membra in echipa Fotografa.ro, este si initiatoarea expozitiei. Proiectul a demarat in Iasi, orasul de provenienta al artistelor, si a fost prezentat mai intai in Cafeneaua Sage, fiind acum reluat pentru un public mai larg.
Fiecare dintre cele trei fotografe aduce o viziune personala diferita, conturand impreuna imaginea lor despre feminitate.

Ioana Petcu (25 ani) este masteranda la regie – teatrologie, Facultatea de Arte, Iasi. Pe langa activitatea sa in fotografie, lucreaza la teatru si colaboreaza cu numeroase reviste si publicatii culturale.

Mihaela Jipa a terminat Facultatea de Psihologie, Iasi. Locuieste si lucreaza La Piatra Neamt. 26 de ani dintre care 2 ani dedicati fotografiei, la modul cel mai serios. Expozitii de grup la Iasi, Tg. Mures, Satu Mare.

Irina Frasin (28 ani) este cercetator la Institutul de Filosofie din Iasi; ara ca pasiune pictura si fotografia. De trei ani face fotografii ca o completare la ceea ce picteaza pe pinza.
“Am incercat sa scoatem femeia din cotidian si cotidianul din ea. Dez-urbanizam si reformulam acest motiv, aceasta tema veche si antica si proiectele se vor extinde” declara Ioana Petcu.
Pentru detalii vizitati Galeria.fotografa.ro

Despre Galeria.fotografa.ro
Galeria.fotografa.ro promoveaza cu precadere fotografe, in concordanta cu ideea revistei online Fotografa.ro. Atentia Galeriei se intreapta cu incredere spre artistii care abea se itesc in peisajul fotografiei contemporane, pentru a ii sprijini in ascensiunea lor printr-un program de promovare a noilor talente in domeniu.

ARII DE CONFLU(X)ENTA



ARII DE CONFLU(X)ENTA
Luxembourg 2007 / Sibiu 2007 - Capitale Europene ale Culturii
Sibiu, 5 Octombrie - 4 Noiembrie 2007

Prin intermediul artei si al noilor tehnologii, proiectul Arii de conflu(x)enta cauta sa instaureze un dialog in jurul prolematicii europene, simbolizata in 2007 de Luxembourg, membru fondator al Uniunii Europene, si de Sibiu, oras care sarbatoreste in acest context aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Avand ca punct de plecare tematica peisajului, proiectul Arii de conflu(x)enta urmareste sa arate cum si cat noile tehnologii favorizeaza transdisciplinaritatea si crearea de noi retele, oferind legaturi inedite intre peisaje reale si virtuale. Instalatii, perfomante de sunet si imagine, modalitati inedite de folosire a Internetului si a altor tehnologii digitale sunt tot atatea forme de expresie artistica si / sau cotidiana care sa prezinte diversitatea si complexitatea noilor moduri de reprezentare.

Proiectul Arii de Conflu(x)enta este organizat de catre Asociatia 2580 Cluj in colaborare cu asbl Arscenic Luxembourg in cadrul programelor Luxembourg 2007 si Sibiu 2007 - Capitale Culturale Europene si este realizat in Romania cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii si Cultelor in parteneriat cu Ambasada Frantei la Bucuresti, Institutul Cultural Francez Bucuresti, KIBLA Multimedia Center Maribor Slovenia, Asociatia Ille et Villaine Sibiu, *.ARTLABS Sibiu, Centrul Cultural German Sibiu, LETA - Universitatea Paris 1 Panthèon-Sorbonne, CITAR - Universitatea Catolica Porto, Asociatia Planwerk Cluj, Centrul Cultural German Cluj, Centrul Ceh Bucuresti, Universitatea de Arta si Design Cluj, Hotel Libra Sibiu, Fundatia Tranzit Cluj, SLICK 07 Paris, Teatrul Gong Sibiu. Partener media: Heliograph, Cluj.

Proiect initiat si coordonat de Tincuta Parv Heinzel
Asistent proiect: Laura Panait

PROGRAM 4 - 6 OCTOMBRIE 2007

4 octombrie 2007
10:00 - 12:00
Conferinta Arii de conflu(x)enta - Arta, spatiu si tehnologie in epoca digitala.
Panel: Tipuri de memorie
Locatie: Studio Astra, P-ta Huet nr. 12, Sibiu.

15:00 - 17:00
Workshop: Wj's - Anne Roquigny si Karen & Marika Dermineur
Locatie: Studio Astra, P-ta Huet nr.12, Sibiu.

18:00
Vernisaj: Expozitie Thierry Kuntzel - Ete, Automne
Locatie: Casa Ille et Vilaine, str. Konrad Haas nr.14, Sibiu.

19:30
Performance: Vlaicu Golcea & DJ Vasile & Daniel Ionita
Locatie: Hala Balanta, Calea Gusteritei nr. 21- 23, Sibiu.

5 octombrie 2007
10:00 - 12:00
Conferinta Arii de conflu(x)enta - Arta, spatiu si tehnologie in epoca digitala.
Panel: Forme spatiale.
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor, Sibiu.

15:00 - 17:00
Conferinta Arii de conflu(x)enta - Arta, spatiu si tehnologie in epoca digitala.
Panel: Forme spatiale (suite)
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor, Sibiu.

18:30
Vernisaj: Expozitie Arii de Conflu(x)enta
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor, Sibiu.

19:30
Performance: Wj's - Anne Roquigny si Karen &Marika Dermineur
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor, Sibiu.

6 Octombrie 2007
10:00 - 12:00
Conferinta Arii de conflu(x)enta - Arta, spatiu si tehnologie in epoca digitala.
Panel: Tipuri de imaginerie si sunet si modurile lor de interactiune
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor.

15:00 - 17:00
Conferinta Arii de conflu(x)enta - Arta, spatiu si tehnologie in epoca digitala.
Panel: Tipuri de imaginerie si sunet si modurile lor de interactiune (urmare)
Locatie: *.ARTLABS Centrala termica 3, Cartier Hipodrom, Aleea Genistilor.

19:30
Performance : Suguru Goto & Ipei Hossaka - Augmented Body - Body Suit & Interactive Video
Locatie: Teatrul Gong, str. Al. Odobescu, nr. 4, Sibiu.

What is d3o?



- via razvan nineaca

miercuri, septembrie 26, 2007

Logo nou pt PHOTOSHOP



Photoshop 2.0: The Wrong Kind of 2.0
Adobe Photoshop Family

- via chestionabil

ze list pune ordine in blogosfera din romania



Un clasament f corect al blogurilor din romania :)
www.zelist.ro

Dnb meets Breaks in Sibiu 29 septembrie



- via mindcrusher

breakbeat si drumandbass la tg mures



Vineri, 28.09 de la orele 22 in club Avi-Cola, Tg.Mures va prezentam pe Knob (Miercurea Ciuc) si pe Reash (Bucuresti) care va vor delecta cu cele mai selecte sunete de breakbeat si drumandbass. Alaturi de ei vor mai performa "eroii" locali Dan Bazix si Addo. Mixuri ale artistilor si mai multe informatii in cele ce urmeaza si pe www.bamse.ro

web club 28+29 sept



VINERI 28
Lucas
Electrofunk vs Ludo

SAMBATA 29
marika plus unu

St.Vitus Dance Concert



St.Vitus Dance Concert

+Afterparty post
punk/indie/electro/ shoegaze/ batcave/deathroc k/industrial
si ce o mai fi pe acolo prin playlisturi :

Romantic Jurgen - indietronic, Timisoara
VaduvaBOB - dirge punk, Bucuresti

5 octombrie 2007 ora 21
Underworld in exil punkoteca pirat

str. Atelierului nr.14 , Bucuresti

Intrarea: 5 RON

www.myspace. com/romanticjurgen
www.myspace. com/vaduvabobofficial

AVion 04 cu NO-DOMAIN (Barcelona)




AVion_04

_decoleaza de pe Platforma AVmotional @ Orange Concept Store

( Calea Victoriei 41, langa magazinul Muzica)

_vineri, 28 septembrie, orele 19:00

_intrare libera / cool air & free drinks


p______r_______o_______g_______r_______a______m

_NO-DOMAIN / Barcelona

_motion graphics, visuals, audio

_presentation/ screening/ Q&A

„No-Domain is an audiovisual design studio based in Barcelona.

Within our clients we can list Nike, Heineken, Adidas, Seat, Fox, Nestle, Levi's, Red, United Nations, Euroleague, VH-1, Mtv and many more.

We combine our animation and broadcast design work with a long list of live visual performances for festivals such as Sónar (Barcelona, Guadalajara, Sao Paulo, Buenos Aires), Sperm (Praga), Bitfim (Hamburgo), Mapping (Geneva), Design Mai (Berlin) Full Pull (Malmö); where we have had the opportunity to perform for artists including Prefuse73, Kid Koala, Four Tet, Dave Clarke, Dj Krush, James Murphy, Edan, Patrick Wolf, Buck65, Matthew Herbert Lichee Lassy, Chris Clark, Daedelus and Birdy Nam Nam among others.

Our work may be defined as graphic design mixed with video art, mixed with illustration, mixed with animation, mixed with experimentation, mixed with advertising, mixed with large doses of pop, lo-fi, hi-fi and improvisation."

www.no-domain.com

Stereo Avalanche Vol.1



Up2 Tralala Events prezinta Stereo Avalanche Vol.1

Electro / Breaks / Dubstep / Raggae / Dancehall / Irie Steps/ Mellow Drumandbass / R’n’B & Hip Hop:

Dr. Alex Paterson ( The Orb – UK)
DJ GLYON & YAK (SERIOUZ SERIEZ, AUSTRIA)
Roli Breaker
Bully
Zicu & Grand
Tomasan
Romano (G4Sound)
Freakadadisk (20cm Records)
Leizaboy (AnonimTm)
Sick & Deeproots
visuals: Tv Crash, Mono(Dark*st MBA), SKVJS KREW

Stereo Avalanche Vol.1 va avea loc pe 6 octombrie @ Calea Serban Voda, nr 225, linga Parcul Tineretului (locate este super….intr-o fosta fabrica de ciocolata!!!!)


Alex Paterson sau mai bine zis Dr. Alex Paterson este fondatorul grupului The Orb, fiind cel care a inventat practic stilul numit ambient house pe la inceputul anilor 90, oferindu-le ceva mai usor, mai abstract, clubberilor atunci cand cluburile isi inchideau portile. In 1992 grupul atinsese maximul de popularitate, albumul U.F.Orb ajungand pe locul 1 in topul britanic iar formatia aparand la Top of The Pops.
Patterson a lucrat cu cei de la Killing Joke si mai tarziu s-a angajat la EG Records altfel spus la Brian Eno acasa. Patterson impreuna cu Jimi Cauty au pus bazele The Orb, desi Jimi mai tarziu a parasit formatia devenind faimos cu noul sau proiect KLF.
In mai 1989 The Orb lanseaza EP-ul Kiss dedicat postului KissFM, EP ce contine multe sampleuri inregistrate de pe acest post. Alex Patterson incepe sa puna muzica prin Londra in aceasta perioada si la scurt timp este recrutat de Paul Oakenfold pentru clubul Heaven.
Desi The Orb si Alex Paterson traiesc vieti dierite este imposibil sa ii desparti. The Orb si Alex Paterson traiesc o relatie simbiotica – unul il hraneste pe celalalt si celalalt il hraneste pe primul. Ca niste frati siamezi, nu poti spune care va fi urmatoarea destinatie dar poti fi sigur ca vor explora, impreuna, teritorii nepatrunse, intodeauna surprinzatoare

In 1997 Yak a inceput sa creeze propria muzica pe un simplu calculator si tot atunci a inceput sa performeze la primele petreceri numite PHOBIA ONE in Austria. Banii cistigati din petreceri i-a investit intr-un soft – 303 si a inceput sa mixeze live Techno, Minimal & Breakbeat. In 1999 a ajuns in Linz unde a inceput sa frecventeze magazinul de viniluri Danube Records, facandu-si numeroase contacte. Dupa scurt timp i-a intilnit pe Alexx Aiyax, dj si producator (Samsara Project) sip e Dj Glyon ( Serious Seriez). Citeva luni mai tirziu Yak a inceput sa lucreze la Danube Records si a fost prins de ‘microbul’ Drum & Bass. Impreuna cu Dj Glyon a inceput rezidenta la clubul Posthof din Linz. De atunci cei doi au un palmares interesant, fiind supporting line-up la Noisia, Drifter, Pendulum, High Contrast, Vicious Circle, Shy Fx, Matrix si lista continua

ARE YOU READY FOR THE DJ VADIM SOUNDSYSTEM?



Te-ai intrebat vreodata cum e la carnavalul din Rio, la o petrecere pe terasa unui zgirie-nor din Brooklyn sau la un after-hours in LA, sa transpiri intr-un bunker paraginit din Berlin sau la un rave ilegal din Manchester sau sa te dai in spectacol pe o plaja din Capetown la rasarit? Putini oameni se pot lauda cu astfel de amintiri dar si mai putini sunt atit de experimentati, trecuti prin multe calatorii si in acelasi timp experti in ale mixatului ca DJ Vadim.

Vadim invirte la discuri de vreo 18 ani, e producator de prin 1992 si a trecut de 1000 de show-uri doar in mileniul actual!!! Da, ati citit bine. Dar ce stie Vadim sa faca live? Va putem spune ca in colectia lui de viniluri nu intra nimic care sa nu faca 8 din 10 oameni sa danseze ca apucatii, indiferent ca vorbim despre funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip hop sau jungle.

Dupa ce acum un an la Cina Vadim ne-a demonstrat abilitatile lui cu proiectul One Self, pe 17 noiembrie ne viziteaza din nou, de data asta cu Soundcatcher Soundsystem, tot cu Yarah Bravo (vocal) si Bongo Pete (percutie), dar si cu Kathrin de Boer (vocal), pe care veti avea ocazia sa o vedeti si pe 13 octombrie impreuna cu Bonobo.

Cu aceeasi ocazie se va produce o trupa foarte proaspata, de la casa de discuri Tru Thoughts – Belleruche (tot din Marea Britanie). Belleruche isi autodefinesc stilul ca “turntable soul music”. Platane, chitara si voce – aceeasi Kathrin de Boer, care a fost comparata deja cu Erykah Badu, Nina Simone sau Sarah Vaughan.

Un concert produs de Fundatia Phoenix

BUCURESTI, 17 NOIEMBRIE, ORA 21
BECKER BRAU LIVE MUSIC (STR. TURTURELE NR. 11)

BELLERUCHE (TRU-THOUGHTS – UK)
DJ VADIM’S SOUNDCATCHER SOUNDSYSTEM (BBE – UK)

Biletele costa 35 de lei pina in ziua evenimentului si 45 de lei la intrare. Se pot cumpara online la www.bilet.ro sau in reteaua bilet.ro (Magazinul Muzica, Music Shop Victoriei – linga B1TV, Music Shop Batistei si in magazinele Flanco si Flamingo Computers din Bucuresti si din tara), precum si la Librariile Carturesti.

http://djvadimbuc.blogspot.com
http://myspace.com/djvadim
http://myspace.com/belleruche

Khidja sambata in frame


Khidja joi la Cabaret Club (Floreasca)


Junkyard & Lalo - September Mix



Un nou mix de la Junkyard & Lalo

Playlist:
01 - BUTCH - On The Line (Oxia remix)
02 - ROSSELOT AND OPORTUS - Como Taula
03 - YUKSEK - Sorry (Original mix)
04 - MARTIN EYERER AND STEPHAN HINZ - The Tucan (Original mix)
05 - JUNKYARD - Legacy
06 - KAMISSHAKE - Dark Beat
07 - MEAT KATIE AND D. RAMIREZ featuring ODISSI - Stop The Revolution (Jamie McHugh remix)
08 - AXWELL, ANGELLO INGROSSO AND LAIDBACK LUKE - Get Dumb
09 - JUNKYARD - Rock Them High
10 - HYPER - No Rockstars (Bass Kleph remix)
11 - DEADMAU5 - Not Exactly (Original mix)
12 - JUNKYARD - 130
13 - POPOF - Alcoolic
14 - ZOK ZOK - Fuck The Ferris

DOWNLOAD FTP:
ftp://tempftp@www.hard-soft.ro
user: tempftp
pass: upftp

Kompakt showcase




Clubbing Mag prezinta

Pe 28 septembrie la ora 22:00 seria petrecerilor continua prin Kompakt Showcase, o desfasurare impresionanta de forte ale renumitului label german. Cu Atari (cubecast.net) in warm-up si Dreamrec la proiectoare te vor entuziasma pe rand Reinhard Voight, DJ Koze si Wighnomy Brothers.
Gabor Schablitzki (alias Robag Wruhme) si Soeren Bodner (alias Monkey Maffia) sunt Wighnomy Brothers sunt cei mai celebri frati neinruditi ai Germaniei. Fondatori ai label-ului Freude am Tanzen ei se fac vinovati de techno-ul minimal care puncteaza decisiv pe ringul de dans.
DJ Koze zis si Adolf Noise este un trendsetter eclectic caruia nu ii e frica sa inoveze. DJ de club si muzician intr-un singur om, Stefan Kozalla amesteca disco si techno cu un twist de hip hop. In proiectele secundare variaza de la ambient la break beat.
Prestatia lui Reinhard Voight este live si deci cu atat mai speciala. Alaturi de Kompakt de la inceput, stilul sau si-a pus amprenta asupra label-ului. Minimal techno pop-ul lui subversiv dar fermecator se impleteste cu un sound pe alocuri destul de radical.
Ca tot e ultimul weekend de libertate studenteasca, unde sa se intample daca nu la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa (Calea Plevnei 61). Biletele se pot procura in avans de pe site-ul www.bilet.ro la pretul de 20 RON sau la locul faptei la 30 RON.

ion & vali vineri in frame


A special night with Andy Fletcher (Depeche Mode)



“A special night with Andy Fletcher”
Legenda Depeche Mode revine in Romania!

Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode, si-a exprimat dorinta de a revedea Romania inca din vara lui 2006, dupa succesul impresionant de care s-a bucurat concertul sustinut pe stadionul Lia Manoliu. In aceasta toamna, “Fletch” revine in Romania pentru a mixa in cadrul a doua show-uri, sustinute de Heineken Music si Finlandia Vodka, show-uri ce vor avea loc in zilele de 18 si 20 octombrie. Desi initial in discutiile cu managementul artistului au fost purtate pentru trei concerte, Andy a dorit o zi libera pentru a avea timp sa vada mai mult din frumusetile Romaniei. Revenirea lui Andy a fost primita cu bucurie nu doar de fanii trupei, ci si de curiosii care vor sa afle mai multe despre “proiectul de suflet” al lui Andy Fletcher, cariera de DJ.

Primul show va avea loc pe 18 octombrie, in Bucuresti, la Kristal Glam Club, unde Fletch promite fanilor “a special night”: un “DJ set de dormitor”, un mix al pieselor sale preferate, de la Blur si Madonna pana la New Order si Gnarls Barkley, party din care evident nu vor lipsi hiturile Depeche Mode! Initial programat pentru Cluj-Napoca, cel de-al doilea spectacol pe care Andy Fletcher il va sustine in Romania va avea loc in Timisoara: pe 20 octombrie, orasul de pe malul Begai il va gazdui pe celebrul membru al supertrupei Depeche Mode in Club Heaven.

Biletele pentru spectacolul din Timisoara costa 60 de lei si pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro dar si din reteaua magazinelor Diverta. In ziua spectacolului, la intrarea in club, biletele vor costa 80 de lei. Biletele pentru show-ul pe care Fletch il va sustine la Bucuresti pe 18 octombrie pot fi achizitionate la aceleasi preturi: 60 de lei in presell, din magazinele Diverta si online de pe www.myticket.ro, si 80 de lei la intrare.

Andy Fletcher este considerat liantul dintre membrii Depeche Mode, reusind sa-i tina impreuna timp de mai bine de 25 de ani. Mai mult decat atat, Fletch este si geniul din spatele succesului financiar al trupei: el a coordonat cel mai ambitios si profitabil turneu Depeche Mode, “Devotional Tour” din 1993. Pe plan discografic, Fletcher a inregistrat un album solo intitulat “Toast Hawaii”, exact in perioada in care Depeche Mode lucra pentru “Great Reward” (1984). Materialul cuprinde cover-uri interpretate chiar de Andy, acompaniat la pian de Alan Wilder si Martin Gore. Cand nu este ocupat cu turneele si sesiunile de studio alaturi de membrii Depeche Mode, Fletch isi dedica timpul activitatii de DJ, seturile sale - mix-uri de piese new wave, succese Depeche Mode si hit-uri electro - fiind deosebit de apreciate de public.

pink martini - poster nou


PROIECTII SI JAM SESSION TERMINA VARA LA E-URANUS



PROIECTII SI JAM SESSION TERMINA VARA LA E-URANUS / BILUNA

1 OCTOMBRIE / 19H30 / E-URANUS [strada Uranus nr. 144]

Un jam session al COMUNITATII COPIILOR RAHOVA - URANUS si invitatii: ATI / ELECTRIC BROTHER / EMI / IORDACHE / MANDELA / SASHA - eveniment Harta Sensibila II in parteneriat cu DC Communication si Centrul Ceh.

Echipa BILUNA: IRINA GADIUTA (coordonator atelier), MARIA DRAGHICI (visuals), ANA COSTEA (miscare scenica), MONA BOZDOG / ALINA DIACONESCU / STEFAN DAVID (asistenti), GABI / ATI (constructie instrumente) .

La finalul lunii aprilie, OFENSIVA GENEROZITATII a inceput Atelierul de Educatie Creativa in zona Rahova-Uranus, in cadrul proiectului “Construieste-ti comunitatea!”, proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.
Atelierul, gazduit de E-URANUS, dezvolta prin creatie interdisciplinara o alternativa educationala si faciliteaza accesul liber la cultura pentru toata lumea. In urma experientelor traite impreuna la ateliere, coordonatorii si copiii aleg ca cel mai liber mijloc de comunicare, exprimarea prin muzica. Nu e Rolling Stones, dar drumul a fost senzational!

GESTURES OF RECONCILIATION



PREZENTAREA CONCURSULUI INTERNATIONAL DE SCURT-METRAJE „GESTURES OF RECONCILIATION“
Un program prezentat in colaborare cu Institutul Goethe

27 SEPTEMBRIE / 18H00 / CENTRUL CEH

Chiar si dupa 60 de ani de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, efectele acestuia sunt inca resimtite de societatea contemporana. Atat institutii publice cat si simplii oameni incearca sa depaseasca prejudecatile sau problemele aparute odata cu razboiul.
“Gestures of Reconciliation” este un concurs international de scurt-metraje, care aduna filme ale studentilor la film sau arte din tari est-europene, Israel, Germania si Statele Unite ale Americii.
Vino sa vezi filmele lor ce prezinta gesturi de reconciliere din perspective foarte diferite – pe plan politic, civic, religios, interuman, stiintific sau chiar artistic.

DJ REVOLUTION



FACEM RECORDS & FLAMA EVENTS in colaborare cu D.U.A. prezinta
DJ REVOLUTION IN LIVE CLUB!

28 Septembrie @ LIVE CLUB

22.00-23.00 - deejaygruv / UFe (Bucuresti)
23.00-01.00 - DJ Wiz / J.B. / DJ Nemo / DJ Grand (Brasov)
01.00-03.00 - DJ Revolution (Los Angeles)
03.00-04.00 - Marwan (Cluj)

Kid 606



Kid 606 (USA) Live!

Pentru prima oara in Romania Sambata, 29 septembrie, la Arenele Romane, show live KID 606!

Sounds Of EastArea are deosebita placere sa anunte un show live extraordinar, avand ca invitat special artistul ce a dat un nou sens termenului de indie electronica in Statele Unite ale Americii. Muzica lui Miguel Depedro este o fuziune de hard techno, indie-punk, noise-rock si breakbeat, reusind intr-un mod impresionant sa satisfaca preferintele unui public variat. Miguel ar fi putut ramane la stadiul de producator de muzica techno insa si-a dorit mai mult decat atat; a incercat sa evolueze, sa-si adapteze muzica la cerintele ascultatorului dornic de nou, plictisit de aceleasi beaturi. Din acest motiv KID606 este recunoscut ca unul din putinii producatori de muzica ce poate aborda cu succes aproape orice subgen de muzica electronica (mash-up, ambient, jungle, dub, hardcore techno, glitch, acid, house, gabba, noise, etc.). Fiind intemeietorul unor label-urti precum Tigerbeat6, Shockout sau Tigerbass, Kid606 a lansat rand pe rand nume sonore in lumea underground-ului electronic, artisti precum DJ Rupture, Filastine, Drop The Lime, Eats Tapes, The Bug, Phon.O, Chris de Lucca, precum si multi multi altii.

Alaturi de Kid606 , la Arenele Romane vor performa si greii muzici electronice romanesti , Gojira si Dhjaz iar Dreamrec si SKVJS vor fi responsabili cu visuals de exceptie.

Acest eveniment este dedicat exclusiv persoanelor plictisite de aceleasi beaturi si tipare muzicale , cei ce vor sa traga cu urchea la viitorul muzicii electronice.

Info: Pretul unui bilet este 20 RON si se achizitioneaza in seara evenimentului , la locatie
30KWatt Sound System, cort incalzit, proiectii, lumini, lasere, bar!

J Saintil (UK) *Rub-A-Dub-Disco Party* @Embryo



“RUB-A-DUB-DISCO”
J Saintil (The End / 93 Feet East, London)
Tom Wilson
Embryo
Sambata 29

J Saintil! All the way from the U of K! He’s played with Metro Area, Chicken Lips, Justice, Lindstrom, etc etc! He’s resident man at hipster clubs like ‘The End’ and ‘93 Feet East’! He plays all over Europe at all manner of posh bashes! Trevor Jackson (of Output Records fame), said “This kid’s the shit” (that’s ‘shit’ in the good sense of the word, I presume)… And on Saturday he’ll be spinning nu-disco, groovy techno and everything in between for us plebeian unworthies. Why not make him one of your Myspace friends and post a photo of yourself wearing a hat and sucking your cheeks in..?

www.myspace.com/jsaintil
www.monumentaldj.co.uk/jsaintil.htm

I’ve realised that setting a question to get onto the guest-list is utterly futile in this interweb age, since you rotten cheats simply Google the answers. So, this week, if you want to get in for free, you’ll have to complete the sentence “I deserve to get in free to see J Saintil because ___________”. It’s a bit like those competitions you get in Sunday newspapers in the UK. The three most creative/disturbing/overtly flirtatious replies get in free. How good is that!?!

Love!

Tom Wilson

The Model & Dorroo @ cubecast.net



The Model & Dorroo
Joi - 27 septembrie
la cubecast.net

Am revenit in Bucuresti


vineri, septembrie 14, 2007

Feeder en voyage (din nou :P) pana pe 25 sept



au re·voir (ō' rə-vwär')

Bilete la Pink Martini



Celebra in toata lumea pentru aparitiile live electrizante, orchestra Pink Martini va ajunge si la Bucuresti in aceasta toamna, in cadrul turneului de promovare a noului album, “Hey Eugene!”. Organizat de Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe data data de 27 octombrie, si promite publicului roman o experienta muzicala fabuloasa, o incursiune in lumea ritmurilor si armoniilor!

Exista patru categorii de bilete, la preturile de 60, 85, 100 si respectiv 130 RON, ce pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Spectacolul va incepe la ora 20.30, si va oferi publicului o calatorie printre hiturile Pinki Martini, de la “Sympathique (Je Ne Veux Pas Travailler)”, “Amado Mio” si “Donde Estas Yolanda” pana la “Una Notte A Napoli”, “Clementine” si “Dansez-vous”, precum si piese de pe noul album al trupei, “Hey Eugene”.

miercuri, septembrie 12, 2007

urban art



- via vlad nanca

Bungee to Basejump



- via pax

Sinkronize & Tomasan



Breaks Party @ Baraka

Joi 13 Septembrie dupa ora 21 ne pregatim de o seara de breaks si nu numai ...asa ca sa mai profitam un pic de ptrecerile la terasa cu:

Sinkronize & Tomasan

3 noi concerte silent strike



Oct 4 (s-a reprogramat pe 12 oct) 2007 20:00 [with Lucian Ban and Alex Harding] Muzeul Taranului Roman [str.Ion Mihalache] Bucuresti

Oct 5 2007 20:00 [with Lucian Ban and Alex Harding] Orange Concept Store [ Calea Victoriei, langa magazinul Muzica] Bucuresti

Oct 13 2007 22:00 [Bonobo live Opening]Becker Brau Live Music [ Str. Turturele nr.11] Bucuresti Bilet: 40RON

http://myspace.com/ststrike

Amp Your World



BBDO and Three Legged Legs team up once again to create three action packed spots for Amp energy drink. Watch as these X-Game heroes narrowly escape the clutches of environmental villainy. We're bringing the heat with our first foray into full traditional animation.

- via horea

Boola & Demos @ cubecast.net



Boola & Demos
live stream
cubecast.net
joi 13 sept 2007

concert Suie + dj sets (Marika, Junkyard and Lalo, Dan o.)



concert Suie + dj sets (Marika, Junkyard and Lalo, Dan o.)

joi 13 sept ora 20:00, la Laptarie

camil & cosmiq vineri la frame


marți, septembrie 11, 2007

2 ani de SuneteSubSol.net la Iasi



SuneteSubSol.net aniverseaza pe 21 septembrie 2 ani de existenta. Cu aceasta ocazie va invitam in club XS unde vom sarbatori alaturi de: Brugner si Bek (B.R.G), Funktastiks, ArsPoetica, Ganditoru, Efecte Secundare, Exprimmo, fun-kimia, Socez si nu in ultimul rand Sonja & Ra. Petrecerea incepe la ora 21:00 cu warm-up-ul semnat de Andreea (ex-Basssement Sound) si va continua cu lansarea albumului "NonSensuri Verbale" semnat ArsPoetica si recitalurile invitatilor speciali B.R.G si Funktastiks. After party-ul este asigurat de prietenii nostri de la Urban Groove (Grigo & Brugner). Eveniment organizat cu sprijinul NorthEastRecords si XS club Iasi.

Maros MTB Marathon



Clubul Sportiv Maros te invita, fie ca esti biker de weekend, ciclist profesionist sau doar spectator, pe data de 30 septembrie la prima editie clujeana a maratonului de MountainBike intitulat "Maros MTB Marathon".

Iti pregatim doua lungimi de traseu, "semi-maraton" 40 km si "maraton" 70 km prin imprejurimile Clujului pe trasee ce variaza de la scurte portiuni de sosea la drumuri de piatra, nisip, noroi, iarba si chiar portiuni de single-trail prin padure. Desi traseul nu este intr-o zona montana vei avea parte de tot ce vrei: urcari lungi si intinse, urcari scurte si abrupte, portiuni de plat, coborari de viteza dar si cateva coborari mai interesante pe traseele de enduro-cross.

Nu-i scapam din program nici pe cei mici! Dupa startul maratonului vom da startul si copiilor intre 2 si 13 ani.
Punem la bataie premii in valoare de 15.000 Lei pentru cei mai buni rideri si nu numai...

Taxa de inscriere: 40 Lei
Inscrierea la Maros MTB Marathon contine:
- numar de concurs (personalizat - pt cei care se insriu pe site pana la data de 22 septembrie)
- sapca inscriptionata cu logo-ul maratonului
- diverse obiecte promotionale
- alimente la punctele de alimentare de pe traseu
- transport in caz de abandon

Detalii prvind locatia, traseul, regulamentul si programul le gasiti pe www.marathon.marossport.ro

10 Ani de Muzica Electronica Urbana : Festivalul TM07Base



Festival esential in peisajul romanesc dedicat muzicii electronice si urbane - TM07BASE - a 10a editie a festivalului marcheaza tot atatia ani de activitate din partea TMBase.

Cu headlineri internationali precum legendarul Dieselboy (Human Imprint), trupa Wax Tailor Live, maestrul nordic TeeBee (Subtitles, Metalheadz, Photek Production), UK DMC Champion JFB, Blame(720 degrees, Moving Shadow), Femmes With Fatal Breaks, prieteni de la editiile anterioare precum Jay Cunning(Menu Music) si Suie Paparude, cu unele dintre cele mai valoroase acturi din Romania, impreuna cu djs si producatori la inceput de drum - TMBase va invita sa sarbatoriti intre 18-20 octombrie la Timisoara, miscarea electronica urbana.

Mult mai multi artisti, detalii si informatii vor fi anuntate in curand.
Keep an eye on:
http://www.myspace.com/tmbasero
http://www.tmbase.ro/tm07base

-----------------------------------------------------

Headlineri Confirmati !

DIESELBOY Human Imprint
Legendarul ambasador al spectrului sonor din State - Dieselboy - vine mandatat in misiune audio-speciala la TM07BASE. Liderul miscarii drumandbass americane, capul puternicului label project HUMAN / HUMAN IMPRINT este una din personalitatile iconice ale drumandbassului la nivel global. Prin productiile sale si seturi monstruoase, Dieselboy este cap de afis la numeroase evenimente mari de muzica electronica, a pus muzica in deschiderea unor trupe rock precum Disturbed si Orgy dar si pe aceleasi scene cu Busta Rhymes, David Bowie & Moby ! Dieselboy 2007 Drumandbass !
Web:
http://www.myspace.com/dieselb0y
http://www.myspace.com/humanimprint
http://www.djdieselboy.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Dieselboy

TEEBEE Subtitles, Metalheadz, Photek Prod.
Maestrul nordic al sunetului, Teebee este fara indoiala instigatorul noului sunet greu de drumandbass. Unul dintre cei mai buni producatori la nivel mondial prezinta o muzica severa fara sa cada in clisee - LP-ul Anatomy produs impreuna cu Calyx este deja una din productiile de referinta ale lui 2007. Seturile sale sunt impecabile si abunda in elemente eclectice si imprevizibile. La TM07BASE ,Teebee se intoarce la Timisoara pentru a face o demonstratie de forta si tehnica !
Web:http://www.myspace.com/teebeesubtitles | http://en.wikipedia.org/wiki/Teebee

WAX TAILOR LIVE!
Maestrul francez al hip-hopului abstract cheama intariri pentru TM07Base unde va fi prezent cu trupa LIVE: platane, laptop, video, violoncel, voce si flaut. Reconfirmat ca un act de varf odata cu lansarea celui de-al doilea album : "Hope & Sorrow" - Wax Tailor va prezenta un piesaj audio complet folosind o paleta sonora diversa reflectand asupra influentelor sale din turntablism, trip-hop, soul, jazz si funk.
Wax Tailor vor fi prezenti pe scena festivalului cu sprijinul Centrului Cultural Francez si Cultures France.
Web: http://www.myspace.com/waxtailor |http://www.waxtailor.com

JFB UK DMC CHAMPION 2007
Cunoscut publicului din Romania pentru prestatiile uimitoare de la TMBase Music Workshop 2005, TM05BASE si Turneul din Vara lui 2006, recent incoronatul UK DMC Champion 2007, aduce un gust aparte turntablismului construind seturi intricate cu elemente de drum and bass, turntablism, breaks, hip-hop si jazz intr-un spectacol bogat in diversitate si energie. and the DMC winner 2007 is? Web: http://www.myspace.com/jfbdj

BLAME720 Degrees, Metalheadz, Moving Shadow / UK
Unul dintre inovatorii originali ai genului drumandbass, BLAME a re-explodat in scena internationala prin productiile sale, cu release-uri la propriul label: 720 degrees, precum si noi productii la Hospital, Moving Shadow si MetalHeadz Blame trece dincolo de conceptele clasice aducand noutate in muzica care o iubeste.
Web:http://www.myspace.com/blame720 |http://www.720-degrees.com/


JAY CUNNING MENU MUSIC, KISSFM / UK
Cel mai incendiar DJ de breakbeat - Jay Cunning - satisface nevoile de breakbeat ale publicului cu o selectie energetica si eclectica, inca din 1996 (cand era implicat simultan in scenele de Old Skool, House, Drumandbass si chiar Garage). Dupa ce a rupt publicul electronic urban din Romania in randuri repetate la TM02BASE, TM03BASE, TMBASE Music Workshop 2003 si TM04Base - unul dintre cei mai longevivi prieteni ai festivalului - Jay Cunning revine pentru editia a 10 a festivalului TMBASE. Noul promovat capitan al breakbeatului pe KissFM aduce in selectiile sale inovatia fara sa cada in experiment, accesibil fara a fi siropos si divers fara discriminare ! Web:http://www.myspace.com/jaycunning | http://www.menumusic.com/ | http://www.jaycunning.co.uk/


FEMMES WITH FATAL BREAKS Berlin, Germania
Va prezentam 2 dj si un MC, fete fatale - cu breakbeat, dub, hip hop si drumandbass - din "capitala muzicii electronice" - fiecare dintre componentele crew-ului detine o experienta bogata in cadrul scenei underground de muzica electronica din Berlin. Inarmate cu selectii rafinate, FEMMES WITH FATAL BREAKS prezinta la TM07Base Ruff Girl Power ! Femmes with fatal breaks vor fi prezente in cadrul festivalului cu ajutorul Centrului Cultural German Timisoara.
Web:www.femmes-breaks.com/

SUIE PAPARUDE Bucuresti
Prezenti anual - prieteni vechi ai festivalului TMBase, formatia romaneasca de mega-sunet Suie Paparude - va fi si anul acesta in postura de traditionalii trouble-makers. Pregatiti-va pentru ritmuri fresh si atitudine de scoala noua, Suie Paparude va face sangele sa pompeze in vene !
Web:http://www.suiepaparude.ro

Mult mai multi artisti, detalii si informatii vor fi anuntate in curand.
Keep an eye on:
http://www.myspace.com/tmbasero
http://www.tmbase.ro/tm07base

Alaturi de lineup-ul puternic , editia aniversara TM07Base aduce si cele mai generoase spatii in care festivalul s-a desfasurat vreodata. Cele 2 hale industriale care vor gazdui zilele principale ale evenimentului sunt situate in zona centrala a Timisoarei, in complexul industrial dezafectat de pe Str. Gheorghe Lazar nr. 26 (fostele hale Fructus) cu intrarea de pe Strada Pictor Zaicu.

Locatia TM07Base Poza Satelit : http://www.tmbase.ro/tm07base/map.jpg

------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox