joi, august 16, 2007

FEEDER vacanta pana pe 31 august



va pup, papa!
16 zile cu motocicleta prin europa :D
revin cat pot de incet :P

marți, august 14, 2007

breakbeat.ro launch party @ Galati



breakbeat.ro launch party
25 august 2007
club x - cave Galati

Pete Samplers
Zinn
Mesmer
Moondust

intrare 10 ron

Pink Martini in Romania




Celebra in toata lumea pentru aparitiile live electrizante, orchestra Pink Martini va ajunge si la Bucuresti in aceasta toamna, in cadrul turneului de promovare a noului album, “Hey Eugene!”. Organizat de Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe data data de 27 octombrie, si promite publicului roman o experienta muzicala fabuloasa, o incursiune in lumea ritmurilor si armoniilor! Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare in zilele urmatoare, dupa ce Sala Palatului va oferi confirmarea finala a disponibilitatii in aceasta perioada.

Cu un sound inovativ, imbinand influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme “noir”, Pink Martini si-a etalat repertoriul multilingvistic pe scene celebre din intreaga lume. Fragmente de istorie si cultura devin adevarate “bijuterii” muzicale in interpretarea celor doisprezece membri ai “micutei orchestre” din Portland, Oregon, muzicieni profesionisti, cu vasta experienta intr-o multitudine de genuri si stiluri.

Virtuozul pianist Thomas Lauderdale a fost cel care a pus bazele formatiei in 1994, pe vremea cand era student la Harvard. Aici a cunoscut-o pe China Forbes, “diva” Pink Martini, iar repetitiile din camera de camin - ariile de Verdi si Puccini interpretate de Forbes si acompaniate de Lauderdale la pian – au reprezentat inceputul colaborarii celor doi. Prima piesa a formatiei, “Sympathique” (“Je ne veux pas travailler”), a devenit instant un hit in Franta si a dat numele primului album Pink Martini. Lansat in 1997, “Sympathique” a primit discul de platina in Franta si pe cel de aur in Elvetia, Grecia si Turcia, succes reconfirmat sapte ani mai tarziu de cel de-al doilea album, “Hang on Little Tomato”, premiat in Germania, Franta, Canada, Grecia si Turcia. “Hey Eugene!”, cea mai recenta aparitie discografica semnata Pink Martini, ofera ascultatorului o fascinanta calatorie in jurul globului, un “studiu arheologic al muzicii, imbinand melodii si ritmuri din diferite parti ale lumii pentru a crea un sound modern” (Thomas Lauderdale).

offtopic: in parcarea hotelului Rex - Mamaia


Starea Scenei underground din Romania



Extras de pe forumul revistei Sunete:

"In numarul din Septembrie al revistei Sunete, am inceput o serie de articole care se doreste un fel de workshop pe tema: Scena muzicala underground din Romania.

Am focalizat atentia, in special, pe zona electronica: drum&bass si breakbeat (cele mai populare genuri underground de azi), dar discutia poate oricand ingloba si alte stiluri.

Acest topic doreste sa devina suport pentru viitoarele articole din Sunete si speram in participarea la discutii a tuturor celor implicati in Scena: artisti, promoteri, public, jurnalisti etc.

Propun urmatoarea schema de discutie:
1. Artisti (djs, bands, producers etc)
2. Public
3. Promoteri
4. Evenimente
* aspecte negative si pozitive la fiecare punct. ce e bine, ce e rau, ce credeti ca trebuie facut pentru a dezvolta fiecare punct spre a ajunge la o maturitate a Scenei romanesti.

Puteti oricand propune noi scheme de discutie. Va rog sa postati responsabil si doar daca aveti pareri bine argumentate. Multumesc."

sunshine la stufstock



Stufstock a ajuns la cea de-a 5-a editie, si ne-am gandit ca e timpul ca si o trupa ceheasca sa fie parte a festivalului.
SUNSHINE este o trupa foarte influentata de brit pop-ul englezilor, un punk pozitiv comercial cu iz usor de ska care o sa faca lumea sa vibreze pe nisipul din Vama.

Sunshine / 17 august - 1h30 (adica joi noapte) / Stufstock / Vama Veche

Pentru mai multe detalii despre trupa si festival: www.czech-it.ro si www.stufstock.com
Iar pentru cei care nu pot ajunge in Vama Veche, TVR 2 prezinta live concertul

- via centrul ceh

GRAFICA FOTO IN PATRU OCHI



GRAFICA FOTO IN PATRU OCHI

Vernisaj - luni, 20 August ,ora 20.00

Abel SZALONTAI (seful catedrei de fotografie a universitatii de arte aplicate si design MOHOLY NAGY GYORGY, BUDAPESTA) & francisc MRAZ ferko(MITTEL EUROPEAN)

Banalul mediocru, sau mai exact banalul mediocrului este expulzat din fotografie in grafica iar bunatatea spectatorului il aduce inapoi.Un fel de decapare a unui vizual nobil.

P.S. tehnic : Lucrari concepute in cadrul Taberei Internationale de Fotografie – Bistrita.

4 fotografii mari au fost captate intr-o succesiune de unghi drept ,autorii plasandu-se diferentiat in fiecare dintre ele .40 Detalii la scara 30 : 1 au fost grafizate si mult marite, rezultatul nu se poate povesti.
Francisc Mraz 2007

The Fish Gallery - Bdul Tomis, nr. 12, Constanţa

Marchintosh de la BRANEA



Marchintoashele lui BRANEA

ctc, atacuri de panica, furnici coapte, bread and butter la Arad



ctc, atacuri de panica, furnici coapte, bread and butter
club energie Arad
miercuri 22.08.07 22:00

- via mihai moldovan

bread and butter



bread and butter - sweet dreams
17.08.2007
KF ARAD
22:00

- via mihai moldovan

Tuesday Party @ Baraka



Marti 14 August @ Terasa Baraka - Parcul Herastrau - langa Skate Park (intrarea de la Piata Charles De Gaulle)
dupa ora 21 si un pic...

Ne-am gandit sa incepem saptamana in forta si sa o punem de un party asa din scurt de marti...

Marika & Dan O

Kozo & Herodot @ Cubecast.net



Kozo & Herodot
Joi - 16 august
la www.cubecast.net

luni, august 13, 2007

Aristoteles



Asociaţia Aristoteles Workshop, organizează începând de astazi, 13 august 2007, timp de 4 săptămani, cea de-a doua ediţie a atelierului de film documentar Aristoteles, un program de instruire a tinerilor documentarişti din Europa de Est în toate aspectele productiei de televiziune în high definition.


Proiectul este finanţat de către canalul franco-german Arte, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Cultelor, prin programul Sibiu 2007 Capitală Culturală Europeană şi cu Centrul naţional de Cinematografie (CNC). Societatea Naţională de Televiziune (TVR) partener al workshopului la prima ediţie, în 2006, si-a retras în acest an sprijinul financiar.

După rezultatele excelente ale primei editii, de anul trecut, workshopul va păstra aceeasi formula generala: 17 participanti (studenti sau absolventi de facultăţi de film din România, Bosnia Herţegovina, Croaţia, Grecia, Serbia, Ungaria), împartiti în 4 grupe, urmând ca fiecare grup sa producă un film documentar de 30 de minute, sub profesionista îndrumare a experţilor internaţionali din domeniile cinematografiei si televiziunii. Printre aceştia se află personalităţi de renume din filmul documentar precum Jennifer Fox (SUA), Dominique Gros (Franta), Rafi Pitts (Iran) si Niels Pagh (Danemarca).

O zi este consacrata televiziunii franco-germane ARTE, zi in care reprezentantii televiziunii vor prezenta strategia de programare, productie si difuzare a filmelor.

Scopul acestui workshop, initiat si subventionat partial de Arte/France, este de a lansa pe piata mondiala talente autentice dintr-o regiune care nu a beneficiat de o expunere corespunzătoare: Europa de Est şi de a crea o nouă generaţie de cineaşti de talie internaţională.

Filmele realizate de participanti vor fi difuzate pe canalele de televiziune ale ţărilor care au cofinanţat Aristoteles Workshop.

De menţionat, faptul că filmul premiat in cadrul workshopului ediţia 2006, Nu te supăra, dar… al tinerei regizoare Adina Pintilie, a fost selecţionat în competiţia oficială a prestigiosului festival international de film de la Locarno 2007.

Detalii pe www.aworkshop.org

MUSE la Bucuresti. Poster oficial.



Concert MUSE
6 octombrie 2007
Stadionul Arcul de Triumf. Bucuresti.

vineri, august 10, 2007

Porcu-paianjen :))


SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG!!

Pacemaker



Pacemaker - The pocket-size DJ system

- via filip

MTV Sida



- via dj strike

SPLASH! western clip



SPLASH! in curand pe http://splash.oricum.ro

Carlsberg and mentos


joi, august 09, 2007

I LOVE DRUMANDBASS



BPM Events si The Web Club
prezinta

---- Sambata, 18 August 2007 ----

I LOVE DRUMANDBASS

Line Up:

FUTURE GROOVE
DROPDREAD
SHTEFF

VJ's
ANDREEA
upperCUT
MISTER X

Int: 12ron
str. Bd. Ion Mihalache 12

BOOTCAMP FEST - site



s-a lansat site-ul festivalului BOOTCAMP: www.bootcampfest.ro

Upcycle Art



Welcome! Upcycle Art is a place you will find fun projects that you can make from those things you've been tossing into garbages bins or recycle bins. Follow the step by step instractions and enjoy making cool items by yourself.

- via Jay

VAMA NEWS



stiri din vama veche pe vamanews.ro

adidas portable djing boombox



adidas portable djing boombox

- via dj strike

cooltourist.ro



Proiectul Cooltourist, propune turistilor “comozi” o modalitate inedita de vizitare a orasului Sibiu. Accesand site-ul www.cooltourist.ro toti cei interesati pot vedea imagini live din Sibiu pe 3 camere web amplasate in diferite locatii din oras.

Blanoz Soundsystem @ BARAKA



Soundsystem Party @ Baraka

Joi 09 August @ Terasa Baraka - Parcul Herastrau - langa Skate Park (intrarea de la Piata Charles De Gaulle)
dupa ora 21 si un pic...

Ne pregatim pentru weekend si pentru urmatorul cod galben cu ei...chiar ei ..pe genu soundsystem...

Blanoz Soundsystem

Sixtoo, Ghislain Poirier and Khiasma's illegal party



June 24th 2007. Midnight. At least 1500 people showed up for Sixtoo, Ghislain Poirier and Khiasma's illegal party under the Van Horne bridge in Montreal, thanks to Sixtoo's Van-turned-into-a-SoundSystem. 2 hours of dancing under the stars. Awesome.

- via mindcrusher

Gontz si bulina albastra





"Cladire expertizata si incadrata in clasa I risc estetic"

LINK 1
LINK 2
LINK 3

marți, august 07, 2007

Haute Culture @ cubecast.net



Haute Culture
Joi - 9 august
in direct la cubecast.net

luni, august 06, 2007

Viral de la Becel


Mountain Dew Urban Fest 2007



Mountain Dew continua seria evenimentelor desfasurate sub emblema Mountain Dew Urban Fest 2007!
12 august concurs role
15 sept concurs skate
SkatePark Herastrau

Marika + Dan O @ Expirat



Miercuri 8 august
@Expirat Club (Brezoianu 4)
Selectro Every Wed
Marika
Dan O
dupa 22.00

RUN, FORREST! RUN ! la Galati



RUN, FORREST! RUN !

GALATI :
PHONEME [ KOALITION] - BREAKBEAT
GOBLIN [KOALITION] - DRUM AND BASS
EPSILON [FUSSION.PACK] - DRUM AND BASS

IASI :
SOULJAH [DRUMS.RO] - BREAKBEAT
LICH [DRUMS.RO] - DRUM AND BASS

11.08/ X-CAVE CLUB/ 8 RON/ GALATI

Jazz e-scape la Sibiu



ImproVisions


Sibiu, martie - octombrie 2007

Organizator: Asociatia culturala Pro Contemporania
Coordonator artistic: Irinel Anghel

Wild Input Electro & Video Improv

17 august, Scena Mica Sibiu 2007
ora 21

Jazz e-scape

Vlaicu Golcea - laptop, electronics
DJ Vasile
Oana Maris - oboi
Dan Ivascu - percutie
Daniel Gontz - video

Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor în cadrul programului "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007"

web club 10 + 11 + 17 + 18 august




VINERI 10
dj's with bad haircuts
guest: Logan

SAMBATA 11
Khidja Clouds Society

VINERI 17
CorruptDream
Guests: Ion + Vali

SAMBATA 18
Dropdread

REHAU ARTCampus Romania 2007



REHAU ARTCampus Romania 2007
DESCHIS PENTRU PUBLICUL LARG

„REHAU ARTCampus Romania 2007” îşi va deschide porţile, pe 7 şi 8 august, între orele 11:00

19:00, la Avrig, lângă Sibiu, unde publicul va putea admira lucrările a zece artişti români prestigioşi.
Manifestarea artistică a început pe 1 august la Reşedinţa de Vară Samuel von Brukenthal, sub
patronajul primarului Municipiului Sibiu, Klaus Johannis, şi este înscrisă în calendarul evenimentelor organizate sub titulatura „Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007”.
Cei zece tineri artişti, Marius Bercea, Dumitru Gorzo, Dan Măciucă, Gili Mocanu, Sebastian Moldovan, Kristina Raţiu, Mircea Suciu, Veres Szabolcz, Mirela Trăistaru şi Bogdan Ţucudean au fost selectaţi în luna martie, la Viena, dintr-un număr de 17 candidaţi.
Lucrările realizate în cadrul „REHAU ARTCampus Romania 2007” vor fi evaluate şi premiate de un juriu format din Klaus Johannis – primarul Municipiului Sibiu, Mihai Oroveanu – directorul Muzeului Naţional de Artă Contemporană, Dr. Dieter Bogner din Austria – critic, istoric de artă şi specialist în planning muzeal, Liviana Dan – critic de artă şi curator al Muzeului Brukenthal, Dr. Peter Nadig – CEO Rehau pe regiunea Europa de Sud-Est şi Emil Ioan Pop – director general al REHAU România.
Festivitatea de premiere va avea loc pe 9 august în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura la
Reşedinţa de Vară Samuel von Brukenthal, din Avrig, Sibiu. Cele mai bune trei lucrări vor fi
recompensate cu premii în valoare de 3.000 de euro, iar pentru câştigător Rehau va organiza un circuit cultural în Elveţia.
Gala de decernare a premiilor va avea loc în luna noiembrie, în Bucureşti, şi va include o licitaţie
organizată de Casa Sotheby’s pentru lucrările celor zece pictori, cu scopul obţinerii de fonduri pentru dezvoltarea unor programe de promovare culturală pentru copiii din România.

PROGRAM FanFest 2007



Cu peste 10.000 de vizitatori aşteptaţi, FânFest, spaţiu al activismului de mediu din România, pregăteşte noi activităţi inedite pentru spiritele libere. Programul deosebit de diversificat, aflat în continuă expansiune se va desfăşura pe o durată de trei zile, cu manifestări ce încep dimineaţa la 10 şi se încheie târziu în noapte.

Activităţile propuse publicului urmăresc trei itinerarii tematice – Spune Verde, FânFest Art şi FânFun. Conceput ca o întâlnire a activiştilor de mediu din întreaga ţară, FânFest 2007 te invită să fii activ şi activist, să crezi şi să acţionezi pentru protejarea naturii. Fii un spirit liber, comunică, informează şi împărtăşeşte-ti ideile cu tineri de vârsta ta. Protejarea planetei albastre începe cu tine. Acum!

Votează pentru interzicerea cianurii în România! Una din poate cele mai îndrăzneţe campanii ale societăţii civile din România este la ora actuală susţinerea propunerii legislative de interzicere a cianurii în minerit. La FânFest membrii coaliţiei România fără cianuri îşi vor prezenta activitatea şi vor oferi participanţilor modalităţi de a se implica. Mesajul transmis anul acesta de festival va fi „România nu gustă cianura!”, invitând publicul larg să îşi manifeste sprijinul pentru un mediu curat, în primul rând fără cianuri. Vor fi amenajate calculatoare cu conexiune la internet, paricipanţii putând accesa pagina www.faracianura.ro unde isi pot exprima sprijinul pentru această iniţiativă.


Spune Verde!

Alege o temă de protecţia mediului: schimbări climatice, mine şi cariere de suprafaţă, organisme modificate genetic, comerţ echitabil, agrodiesel, poliţia animalelor, ecological footprint şi participă la demonstraţii live, workshopuri şi activităţi interactive de mediu. Nu rata mini-expoziţia de energii alternative si testează la faţa locului aplicaţiile ei în viaţa de zi cu zi. Participă la lansarea unui nou proiect in cadrul programului „Drumuri verzi în Apuseni” – Drumul Calcarului şi învaţă despre biodiversitatea Roşiei Montane – Totul despre fluturi.

Şi pentru că o alimentaţie sănătoasă presupune un mediu înconjurător curat, am invitat fermieri ecologici din România care vă vor împărtăşi principiile agriculturii ecologice. O piaţă amenajată în cadrul festivalului vă aşteapă să gustaţi şi să apreciaţi produsele ecologice, ţărăneşti, precum şi specialităţi ale localnicilor din Roşia Montană.

În plus, veţi putea vedea expoziţii de deşeuri, veţi lua parte la un concurs foto şi veţi viziona documentare de mediu. Cortul proiecţiilor vă invită la filme pe tematici de mediu cu bogat conţinut informativ despre subiecte fierbinţi, dar în acelaşi timp puţin explorate.

FânFest ART

FânFest îţi propune o serie de manifestări culturale, promovând conceptul de artă participativă. Îţi propunem teatru, reprezentaţii la care să te alaturi şi să interacţionezi prin acţiune, reflecţie, minte şi trup, gând şi intuiţie: ‘Noaptea în care ne-am logodit cu Teddy’ – (Omnes, Bucureşti), ‘Cât dai pentru 307?’ – (A.R.T. Fusion, Bucureşti), ‘Târfa din Mensa’ – (Ana Paraschivescu), ‘Suntem întinşi pe pat’ – (Aualeu teatru de garaj şi curte, Timşoara), ‘‘Cerere în căsătorie” – (InDArt, Bucureşti), ‘Chipul morţii’ – (Punct, Cluj), ‘Monoalegele vaginului’ – (Club A, Bucureşti),

Traieşte evenimentul prin muzică intensă, spontană si îmbogăţită de ritmuri de electro, blues, alternative, jazz şi funk. 21 de trupe şi DJ vor fi prezenţi la FânFest în acest an, celebrând natura prin tonuri eclectice, sunetul dulce – acid al jazz-ului şi ritmuri energice de fusion rock pe durata a trei seri pline de muzică:
A. G. Weinberger (blues), Survolaj (progressive alternative), SENSOR (electro), Implant pentru Refuz (hardcore), Altar (metal), Blazzaj (acid jazz), Luna Amara (alternative metal), Kumm (art rock), Travka (alternative), Slang (acid jazz), Bio (alternative metal), Tep Zepi (stone rock), Butterflies in My Stomach (acid jazz/ funk), Du-te Vino (alternative/ jazz/ funk), The Others (fusion funk), Mara & ZUM (electro/ jazz), BAU (electro), Iordache (jazz), Blanoz Distruzos (electro/ dub/ d'm'b), Oliver (alternative), Grimus (alternative), DJ Romano G Force, Rusu & Flore, Agent MC, Rolibreaker, Injektah & Fyah Burn Sound, Dj DeepRoots, Dj Sick, Shybeatz Yazee, Leyzaboy, Dubase, Dj Down, Dj Dudu, Rapala&Hazee, TRG, Dj Dan Bazix.

De asemenea, vă invităm la Cortul Goa, muzică dance-trance, simţind pulsaţia şi energia celor trei zile de frenezie cu Djii: Audiosex, Dj Lygos, Dj Latam, Option zer0, Dandwd, Dj Unit, Dimitrip, Cooper, Jivatma, Merlin Musicus şi R-tur. În paralel se vor prezenta: dreadlocks workshop şi design workshop (materiale reciclabile), precum şi Treasure hunt at Roşia Montană.

Cortul Literaturii vă propune lansari de carte şi lecturi de poezie. Un nou proiect, Efectul de seară la FânFest vă introduce într-o atmosfera relaxată, plină de culoare, unde artiştii vin să stea de vorbă cu publicul lor, pentru ca aceştia să-i poată cunoaşte şi în "culisele" spectacolelor, muzicii, carţilor, artei pe care o fac.

Un grup de street artists vă aşteapă la o "joacă" în spaţiul public, o provocare a trecătorilor prin graffiti şi stencill, imagini diferite de ceea ce suntem obişnuiţi să întâlnim la tot pasul.

FânFest Extrem
Freamăt, Exaltare, Adrenalină – Aventura extremă la FânFest
FânFest Extrem este un concept creat special pentru iubitorii de munte şi pasionaţii de senzaţii extreme în mijlocul naturii. În fiecare an FânFest reinventează noţiunea de ‘extrem’ adaugându-i savoarea aventurii în fân. Pentru 2007, FânFest propune o nouă aventură de sărit în fân (plăcerea extremă a festivalului), panouri de căţărat şi tiroliană.
Adrenalina live te învaţă să preţuieşti natura şi să îi respecţi forţa şi energia. Neînfircaţii se vor lăsa cuprinşi de fiorul ei şi purtaţi în cele mai impetuoase aventuri: Fân-jumping, Panou de căţărat, Escaladă pe lăzi, Tiroliană.
La lăsarea serii spectacolul de jonglerie si lumini, a trupei de animatori de foc, circ, teatru Shadows va încinge atmosfera prin jocuri de lumini.

De asemenea, vă recomandăm activităţile de FânFest FUN: excursiile cu ghizi vă conduc şi în acest an pe cărările Roşiei Montane, spre zone tăcute, pline de poveşti, zona copiilor şi minunta lume Miracolix cu jocuri nenumărate pentru cei mici (cât şi cei mari cu spirit tânăr) şi Fân volei si Fân fotbal.

Radio Alternativ „Spune Verde la FânFest”, singurul program verde din România

Radio Alternativ transmite live de la FânFest: eco reportaje, interviuri şi muzica festivalului. Acest program a apărut din dorinţa de a oferi şi celor care nu pot fi prezenţi fizic la festival ocazia să participe. Spune Verde la FânFest este un proiect pilot realizat in parteneriat cu echipa FânFest, un program audio de tip documentar cu puternic mesaj ecologic în rândul tinerilor. Şi participarea este una activă. Formatul propus va fi produs cuprinde reportaje, ştiri de ultimă oră despre probleme de mediu, mesaje ecologiste, interviuri şi muzică cu mesaj social. „Spune Verde la FânFest” va fi transmis atât prin difuzoare pe platoul festivalului, cât şi on-line la www.alternativ.ro între 24-26 august 2007.

COMMON PLAYGROUND 2007



Asociatia Grup Asa in colaborare cu Centrul National al Dansului Bucuresti va invita, miercuri 8 august, orele 19.00 la vernisajul expozitiei de graffiti Commonplayground.
Commonplayground este un proiect care sustine un stil de exprimare artistica tipic culturii de strada : graffiti-ul. Cultura de strada are la baza transformarea spatiului inconjurator in suport de lucru pentru artisti, care il folosesc pentru a re-estetiza peisajul urban.
Asemeni conceptului lui Duchamp sau al lui Manzoni de ready-made, cladirile si spatiile pe care le picteaza devin galerii sau muzee in sine, fara a fi institutionalizate, destinate publicului larg. Esenta graffiti-ului se refera la posibilitatea imensa pe care orice cetatean o are de a folosi spatiul public care ii apartine si a carui monotonie impusa este rupta de prezenta acestor lucrari inserate in aria urbana.
Commonplayground in engleza inseamna loc de joaca comun. Proiectul vorbeste despre spatiul public comun, « locul de joaca » al tuturor, pe care il putem infrumuseta si re-estetiza chiar si intr-un mod efemer, cu lucrari care poate vor ramane acolo unde au fost create sau poate vor dispare.
Artistii participanti sunt RIPO din S.U.A, SINBOY din Marea Britanie/Spania si OBES din Belgia. Cei trei tineri artisti, RIPO, SINBOY si OBES sunt nume deja cunoscute pe plan international, ei fiind invitati sa participe in proiecte, expozitii si manifestari artistice diverse. Lucrarile lor au fost publicate in studii de specialitate despre street art si graffiti. Venind din spatii diferite, de pe doua continente, ei se aseamana prin tipul de arta practicat dar se diferentiaza prin stil.

vineri, august 03, 2007

Baieti, acum exista si asa ceva :)



AR Racing

SummerJam07





SummerJam07 - primul festival autohton de Hip-hop !

Hades Events organizeaza in zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie Bucuresti SummerJam07, cea de-a doua editie a primului festival autohton de Hip-hop. Evenimentul se va desfasura in diferite locatii indoor si in aer liber din capitala, si va avea drept invitati nume de marca a Hip-hop-ului romanesc si international.

Defari este primul artist international care si-a anuntat participarea la SummerJam07. Unul dintre cei mai apreciati rapperi din SUA, Defari a colaborat de-a lungul carierei cu Dr. Dre, Xzibit, B-Real (Cypress Hill), Dilated Peoples, si a sustinut turnee in toata lumea, in fata a zeci de mii de oameni. De curand, Defari a lansat albumul solo cu numarul trei, "Street Music", material ce cuprinde colaborari cu nume sonore ale genului.

Hip-hop-ul romanesc va fi reprezentat la SummerJam07 de La Familia, K-Gula, Cedry2k, Funktastics, Ad Litteram, USM, KaTaNa, Cast, Zombie THC, lista urmand a fi completata in zilele urmatoare.

Pastrand traditia editiei precedente, cea de-a doua zi de SummerJam07 (1 septembrie) va fi dedicata activitatilor sportive: pe terenurile SportArena din cadrul complexului studentesc Politehnica vor avea loc competitii si meciuri demonstrative de fotbal si streetball, pe ritmuri Hip-hop.

Cei interesati pot afla mai multe detalii de pe pagina oficiala a evenimentului, www.hadesrecords.com/summerjam

Faris Yakob si Ian Tait la IQads Tv



Faris Yakob si Ian Tait vin de la doua dintre cele mai nebune agentii de publicitate din Londra: Poke si Naked. Doi oameni care mananca idei pe paine, intr-un interviu in exclusivitate la IQads Tv.

Big Fit



Big Fit | Noi vorbim cu peretii | Primul magazin online de printuri din Romania

Cinemateca AstraFilmFest



FILM DOCUMENTAR? DA, O ARHIVĂ ÎNTREAGĂ!
10 seri de film documentar de calitate, Cinemateca AstraFilmFest la Clubul Ţăranului din Bucureşti

Astra Film Sibiu, Festivalul Internaţional de Film Documentar şi Antropologie Vizuală a adunat, în cele 8 ediţii de pînă acum, o bogată arhivă de filme de autor, documentare care prezintă viziuni personale, care de obicei nu încap în tiparele televiziunii de gen. O selecţie de 14 filme va putea fi vizionată, în fiecare miercuri în perioada 1 august – 3 octombrie 2007, la ora 20:00, la Clubul Ţăranului de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti.

Proiectul care demarează miercuri propune bucureştenilor un experiment de tip studiu sociologic: Există public pentru filmul documentar?

“Arhiva are peste 3000 de titluri, am ales cu mare greutate 14 dintre ele pentru programul de vară din Bucureşti, în speranţa că vom răspunde cu « da » la întrebarea dvs. De fapt, Cinemateca AstraFilmFest nu e chiar un experiment, fiindcă noi ştim că, cel puţin la Sibiu, există public pentru filmul documentar, pentru că difuzăm aproape zilnic filme din arhiva noastră. Iar în octombrie, în perioada Festivalului, nu poţi să arunci un ac în sălile de vizionare… Însă atunci nu sunt doar spectatorii din Sibiu, vin oameni din toată Europa, din toată lumea. Am fost încîntaţi să vedem cu cît entuziasm şi-au asumat Dilema Veche şi Muzeul Ţăranului sarcina de a ne însoţi demersul. Selecţia făcută pentru Bucureşti le poate arăta iubitorilor de documentar cam ce fel de filme pot vedea, la toamnă, în timpul festivalului. Ştiţi, însă, la ce întrebare aş vrea eu să primesc răspuns pozitiv: Este AstraFilmFest un autentic brand european? Pentru că nouă, în pragul celei de-a noua ediţii, pe care o organizăm în clocotul capitalei culturale europene, aşa ni se pare!” a declarat Dumitru Budrala, directorul Festivalului.

De-a lungul celor zece săptămîni, în fiecare număr al revistei Dilema Veche se vor găsi, sub titlul docuDileme, scurte comentarii despre filmul ce urmează să fie proiectat în săptămîna viitoare. Nu sînt cronici de film, sînt întrebări (şi, uneori, răspunsuri) privind subiectul filmului, pe care şi le pun oameni de cultură care se consideră prieteni ai documentarului. Iar subiectele filmelor variază de la transhumanţă la obiceiuri de nuntă din Kirghistan, de la şamani siberieni la propaganda comunistă nord-coreeană, de la pelerinaje în Himalaya la sclavia din Sahel, de la viaţa de noapte din Tokyo la fotbalul din fosta Iugoslavie.


Filmele prezentate la Cinemateca AstraFilmFest sînt:
• Leaving Transylvania/ La revedere, Transilvania
• The Last Yugoslavian Football Team/ Ultima naţională de fotbal a Iugoslaviei
• The Spectacle/ Spectacol
• Duka’s Dilemma/ Dilema lui Duka
• Balkan Champion/ Un campion din Balcani
• Pretty Diana/ Frumoasa Dyana
• Holy Men And Fools/ Sfinţi şi nebuni
• Bride Kidnapping in Kyrgystan/ Răpirea mireselor
• The Wives of Haj-Abbas/ Nevestele lui Haj-Abbas
• Blestemul ariciului/ The Curse of the Hedgehog
• La drum / On the Road
• Shinjuku Boys/ Băieţii Shinjuku
• Father, Son And The Holy Torum/ Tatăl, fiul şi sfîntul Torum
• Masters and Slaves/ Stăpîni şi sclavi

Detalii privind filmele şi calendarul difuzărilor se găsesc pe www.astrafilm.ro

A noua ediţie a Astra Film Sibiu, Festivalul Internaţional de Film Documentar şi Antropologie Vizuală se desfăşoară la Sibiu în perioada 22-28 octombrie 2007

Drop'n'Roll Downhill Challenge 2007



Drop'n'Roll Downhill Challenge 2007

Desfăşurându-se în Masivul Parang între 23 şi 26 August, Drop'n'Roll Downhill Challenge este un eveniment autentic "by the riders, to the riders" ce joacă în propria ligă. Aflându-se la cea de a treia ediţie, Drop'n'Roll este o competiţie de coborâre cu bicicleta, deşi scopul său declarat este de a aduna riderii pentru sesiuni de dat de care n-au mai avut parte vreodată, într-un areal proaspăt şi încă neexplorat. Traseul nostru de coborâre nu este nici mai mult nici mai puţin decât un imens teren de joacă, asezonat din plin cu numeroase drop-uri, gap-uri, contrapante, săritoare şi secţiuni tehnice. Cu ceva îndemânare, parcursul poate fi trecut atât cu un hardtail "atletic", cât şi cu un full-suspender sănătos.

Taxa de participare pentru Drop'n'Roll Downhill Challenge are valoarea de 20 de Euro, la înscrierea prin intermediul internet-ului, şi de 30 de Euro, pentru înscrierile efectuate la faţa locului şi le va asigura participanţilor cazare garantată şi acces gratuit la transportul pe cablu pentru toate zilele de desfăşurare ale evenimentului. Riderilor li se oferă şansa de a-şi însuşi o felie din Comoara Drop'n'Roll, în valoare de 1500 de Euro, dar sunt avertizaţi că mai sunt şi alte nestemate de împrăştiat printre ei.

Pentru orice altă informaţie, vă rugăm verificaţi site-ul: www.dropnroll.ro şi/sau contactaţi-ne prin e-mail (office@dropnroll.ro) sau prin telefon: 0722 547 048, 0744 684 088, 0788 208 130..

echipa Drop'n'Roll

Notă:
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opera orice modificare în desfăşurarea evenimentului, fără notificare prealabilă; publicul urmând să fie informat în legătură cu eventualele schimbări din program prin intermediul pagini web oficiale a evenimentului (www.dropnroll.ro) sau a altor mijloace de comunicare. Eventualele schimbări majore vor fi decise democratic la faţa locului. ;)

Recenzie Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East



Recenzie Jeru the Damaja - The Sun Rises in the East pe 4elemente.ro

B52 & H2O Bootcamp



In perioada 18-19 August 2007, te invitam la mini-festivalul "B52 & H2O BOOTCAMP", pe plaja dintre Mamaia si Navodari.
Avem 800 de metri liniari de nisip curat unde poti sa-ti pui cortul si sa te misti liber.

Ai de vazut multe trupe, DJ si VJ din tara si din afara. Poti sa te dai cu kite-ul sau cu windsurf -ul, pana pici sau doar de relaxare, asistat de profesionisti.
Poti sa te bagi si la concursul de kayak si dacă te-ai inscris in concursul de fotografie Ph2otoride, la "B52 & H2O BOOTCAMP" aflii cine ce castigs.

Line-up:
DREADZONE [UK]
SOUR PUSS DJS [UK]
DJ ROMANO [GER]
SUIE PAPARUDE [RO]
ARIA URBANA [RO]
BUMBAPA [RO]
LEIZABOY [RO]
DJAHZ [RO]
TRIBECALL [RO]
Visuals:
CSONGL [RO]
SCHULTZ [RO]

Filme din America de Sud la E-Uranus


Chuck E Cheese Robots Hacked to Play Hip Hop




- via smartmonk

NOMAD (Load/Flow/Mix)



NOMAD (Load/Flow/Mix)

editia a II-a

APEL DE PROIECTE 2007

Un proiect al Fundatiei Culturale META
Finantat de AFCN (Administratia Fondului Cultural National)

Termen-limita:10 septembrie 2007

Curator: Cosmin Moldovan

Editia a doua a festivalului urban de arta video NOMAD(Load/Flow/Mix) se va desfasura in perioada 3 – 7 octombrie 2007 in Parcul Tineretului si Parcul Herestrau, Bucuresti.

Evenimentul cuprinde trei sectiuni: NOMAD FLOW- prezentari de arta video; NOMAD MIX – audio-vizual(muzicieni si VJ) si NOMAD LOAD – serii de interventii video site-specific in locatii ce se vor schimba in permanenta.

Prima editie a avut loc in iunie 2006, fiind un proiect de art-in-movement care a implicat tineri artisti. Evenimentul s-a desfasurat in spatii publice deschise din Bucuresti.

(http://www.metacult.ro/meta/en/activity/exhibitions/)

NOMAD(Load/Flow/Mix) are ca scop inserarea si prezentarea unor creatii video in situ, in spatii non-culturale.

Festivalul doreste sa atraga un public divers, aducand creatia artistica intr-un mediu natural urban. Interventia de arta contemporana devine accesibila, directa.

NOMAD asteapta propuneri de proiecte de la tineri artisti pentru sectiunile NOMAD Flow si/sau NOMAD Load pe video CD sau video DVD.

Pentru sectiunea NOMAD Load, materialul video trebuie sa fie insotit de un fisier .txt care sa contina o scurta descriere a proiectului, precum si detalii tehnice.

Termenul-limita pentru depunerea proiectelor este 10 septembrie 2007.

Adresa unde se pot trimite proiectele este:

Fundatia Culturala META

Str.Sfintii Apostoli, nr.37A,
Sector 4, cod 040091, Bucuresti

Site-ul fundatiei:www.metacult.ro

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail: metacult@gmail.com
Telefon: 031/805 21 23 (luni – vineri, intre 10 a.m.-5 p.m.).

------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox