joi, noiembrie 30, 2006

Swatch Instant Store



Daca crezi ca arta contemporana nu e un curent din metrou, daca lumea se uita ciudat la hainele tale in autobuz, te invitam la Swatch Instant Store – un proiect pentru prima oara in Romania.

Iar daca te intrebi: “Ce inseamna Swatch Instant Store?”
Atunci iti spunem ca este un proiect ce vrea a combina spontaneitatea cu subversitatea si provocarea, controversele cu ironia si autenticitatea.

Te simti o creatura a noptii? Vrei sa te convingi ca nu le-ai vazut inca pe toate?
Atunci intre 2 si 9 decembrie 2006 de la ora 17.00 la 24.00, te asteptam sa participi la cea mai tare saptamana din 2006, la primul “instant” din Bucuresti, Romania, Europa Centrala si de Sud Est.

Mai pe scurt si in clar:

Swatch = inseamna arta, muzica si moda.
Instant = pentru ca nu il vei vedea decat acum, asadar daca il ratezi or sa iti povesteasca prietenii.
Store = acum e sansa sa cumperi ceasuri Swatch si in editii limitate pe care nu le vei gasi in magazine.

Iar despre program iti putem spune ca va fi pictura, muzica, video, foto cele mai tari ceasuri de revolutionar si chiar si o cafenea.

PROGRAM:
Sambata 2.12.2006
Party cu DJ Electric Brother si Visual by KOTKI (Mika & Dilmana) – starting 9 pm

Duminica 3.12.2006
Cinema – scurt metraje, animatii & documentare– starting 5 pm

Luni 4.12.2006 – Swatch Instant Store – expozitie pictura si stickering by:
Ciubi & Lori + Thilo & Olivier & Luca – starting 5 pm

Marti 5.12.2006 – Swatch Instant Store – expozitie pictura si stickering by:
Ciubi & Lori + Thilo & Olivier & Luca – starting 5 pm

Miercuri 6.12.2006
Concurs de Sf. Nicolae + concert live Maria Radu – starting 5 pm
“Primii 20 Nicolae care recita o poezie primesc un ceas Swatch”

Joi 7.12.2006
Ota makes a Swatch Soup + expozitie foto Stefan Cosma – starting 5 pm

Vineri 8.12.2006
Fashion show Stephan Pelger powered by Swatch Bijoux – starting 5 pm

Sambata 9.12.2006
Party cu DJ Flore & Rusu si Visual by SKVJS crew– starting 9 pm

For Right or Wrong



Burton Snowboards, Boarder’s Shop si Mos Nicolae va invita la premiera noului film de snowboarding, For Right or Wrong, miercuri 6 decembrie, ora 20.30, la Cinemateca Romana, sala Union. Berea si popcornul sunt din partea casei.

Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate deci, daca doriti sa participati, va rugam sa va faceti rezervare la office@boardersshop.ro (este de ajuns un mail cu numele si prenumele).

Produs de Mandalay Entertainment si Burton Snowboards, “For Right or Wrong” combina actiunea de calitate cu documentarul. Filmul in premiera in Romania prezinta varietatea stilurilor de viata ale snowboarderilor, personalitatile lor si locurile de riding preferate – toate privite din interior. Este o perspectiva noua asupra acestui sport, diferita de ce s-a mai facut pana acum in filmele de gen.

In film apar Shaun White, Keir Dillon, Kelly Clark, Jake Burton, George Carpenter, David Carrier-Porcheron, Terje Haakonsen, Dave Downing, Meds Jonsson, Jeremy Jones si Nicolas Muller, iar filmarile au fost realizate in Japonia, Noua Zeelanda, Italia, Norvegia, Rusia, California, Utah, Oregon, Colorado, New Jersey, Vermont, Minnesota si Alaska.

electro teaser



"... nu stiu, sunt tot felu de trupe d-astea imbecile de 3 fete si 2 baieti
2 baieti si o fata
5 baieti care se cred fete
5 fete care au nevoie de baieti
5 fete care au nevoie de baieti cu bani
5 baieti care ar avea nevoie de bani ca sa le faca pe fetele alea care au nevoie de baietii cu bani..." - gojira

Last Supper / Last Words



Galeria Noua
inchide programul expozitional din 2006 cu o expozitie si un performance de exceptie.

Va invitam miercuri, 6 decembrie 2006, ora 18.00
la vernisajul expozitiei

ULTIMA CINA / ULTIMELE CUVINTE
LAST SUPPER / LAST WORDS
Bigert & Bergström

[6.12.2006 - 21.01.2007]

Last Supper (Ultima cină) se concentreaza pe discrepanta dintre “sensul” istoric si intelegerea contemporana a unei traditii care si-a pierdut legatura cu trecutul.
De cand exista pedeapsa cu moartea se obisnuieşte sa li se ofere condamnatilor o ultima cina. Inainte, persoanei decedate i se punea mancare pe patul de moarte pentru a o proteja de calatoria de după moarte. Astazi, ritualul ultimei cine s-a departat de origini si poate fi perceput ca fiind la fel de absurd ca si pedeapsa cu moartea.
Filmul combina materiale documentare cu instalatii sculpturale si grafica animata. Principalul personaj este Brian Price, bucatarul care pregateste masa pentru condamnatii la moarte in inchisoarea de stat din Huntsville, Texas si care reconstruieste una dintre cele 200 de ultime mese pe care le-a creat pe parcursul timpului.
Pe langa filmul Last Supper, Bigert & Bergström vor realiza in cadrul unui performance la vernisajul de la Galeria Noua o serie de desene ce reprezinta ultimele cuvinte rostite de condamnatii la moarte – The Last Words.
Filmul a fost turnat in 2004 in Statele Unite ale Americii, Filipine, Tailanda, Japonia, Kenia, Africa de Sud si Suedia.
Last Supper va fi proiectat intr-o camera cu draperii albastre ca cerul (“The Blue Sky Room”), o reconstructie a camerei de executie.
Inaintea expozitiei de la Galeria Noua filmul a fost prezentat in nenumarate galerii si festivaluri precum: IFC Center, New York; Calgary International Film Festival; International Film Festival, Docville, Leuven, Belgia; Cornell Cinema, Ithaka, New York; 10th International Film Festival, Jihlava, Cehia; Tallinn Art Hall, Estonia, urmand sa fie prezentat in 2007 la MoMA, New York si la cea dea 2-a editie a Bienalei de la Moscova.
Galeria Noua este situata pe Str. Academiei 15, in zona Universitatii, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura. Expozitia Last Supper / Last Words este deschisa pana in data de 21 ianuarie 2007, de miercuri pana duminica, intre orele 11:00 – 19:00.

Option Zer0

Option Zer0 - Seven.
Alchemy of the Spirit. Funky, jazz, IDM, psychedelic, jungle, trip, enjoy :)

1. Option Zer0 - The Birth of the EGO
2. Option Zer0 - Prisoner of the Known
3. Option Zer0 - The Achiever
4. Option Zer0 - The Giver
5. Option Zer0 - The Seeker
6. Option Zer0 - The Seer
7. Option Zer0 - Pure SPIRIT

http://www.electronichunt.net/downloads.php?cat_id=11&download_id=163

reminder: Lansare COMA - Nerostitele



Diseara in Fire la 21:00 e lansarea noului album COMA: "Nerostitele"
intrare 15 RON CD INCLUS!!!

reminder: Infruntarea titanilor: Battle Off Da Dome 3 - Finala!



Joi, 30 noiembrie, clubul B-52 va gazdui finala campionatului "Battle Off Da Dome 3", organizat de Hades Records. Inventivitatea, spontaneitatea si rimele acide sunt armele pe care "maestrii cuvintelor" le vor folosi in lupta pentru titlul de campion si pentru premiile in valoare de 2000 de euro!

Demarat la sfarsitul lunii septembrie, turneul de battle a atras in competitie peste 30 de participanti, dornici sa-si demonstreze talentul si curajul in fata microfonului. In urma celor trei runde preliminarii disputate pana acum, sase concurenti si-au castigat locul in finala, ultimii doi finalisti urmand a fi alesi tot joi, in cadrul unei runde fulger, chiar inainte de infruntarea decisiva. Spectacolul va fi completat de un tur de forta la platane cu cel mai bun DJ-crew din tara: Turntable Science!

Special pentru finala "Battle Off Da Dome 3", scena clubului B-52 va fi transformata (si la propriu si la figurat) intr-un ring, pe care cei opt "titani" ai rimelor vor lupta fara manusi si menajamente! Replicile taioase, prezenta de spirit si ritmurile grele de Hip-hop prezinta garantia unui show exploziv, ce nu trebuie ratat!



miercuri, noiembrie 29, 2006

Publicul stapanul nostru dusmanul nostru

"Publicul stapanul nostru dusmanul nostru" este articolul scris de Stefan Tiron pt revista Sunete (pe decembrie) in locul review-ului pt AVMotional 03:

"AVmotional 03 in 2006 a demonstrat multe.
Dar poate cea mai importanta demonstratie a fost demonstratia publicului care s-a aratat usor de speriat, usor de alungat si greu de atras. Dar asta nu numai la Avmotional 03.
Se pare ca nimic din ce credeam nu e adevarat. Publicul nu ti-l produci, educi, stimulezi, provoci. Din contra esti educat si impins la disperare de publicul pentru care incerci sa organizezi ceea ce tu prin experienta si pasiune crezi ca poate interesa si motiva si pe altii. In loc sa preferi comoditatea lucrurilor binestiute, care toata lumea le inghite, gusta si fumeaza, te gandesti ca poate publicul s-ar bucura daca tu te dai de ceasu mortii ca restul sa nu trebuiasca sa ajunga numai la Belgrad, Barcelona sau Berlin ca sa vada si sa auda concerte de calitate la niste festivaluri de proportii.
Toti facem parte din publicul de club si de concert din Bucuresti. Dar care ar fi caracteristicile lui? Oare sa fie de vina preturile prohibitive, conditiile precare ale diferitelor sali si spatii de concert? Poate am ajuns la situatia asta in care toti sunt in pana de bani brusc dupa ce cheltuieli pe “nume mari”, “mari celebritati invitate in concert”, “party-uri de scandal” si “cluburi de lux”. La inceput stiai ca nu prinzi decat cel mult cateva mari festivale pe an, si cateva concerte de referinta. Acum practic tot orarul e dat peste cap sau mai bine zic batut in cuie capitaliste nemiloase. Nu stii in ce directie sa o apuci si pe ce sa mai dai banii, dar adevarul este ca in weekend nu mai ai chef decat de relaxare totala si uitare de sine, scurgandu-te pe fotolii si perne sau invers te dai cu capul de calorifer pe break-uri bucuros ca poti sa uiti cat de eficient esti exploatat la firma sau la agentie. Cred ca noi suntem de vina ca am educat si rasfatat un public care practic vrea sa profite in continuare fara sa depuna nici cel mai mic efort si nici cea mai mica sfortare de a intelege ce se intampla. Daca stam sa ne gandim cati au inceput sa organizeze festivale independente sau concerte independente in Bucuresti si la noi in tara, o sa vedem ca sunt o mana de oameni.
Care sa fie explicatia? Poate ca au existat intotdeuna voluntari care sa creada in ce fac si sa depuna tot efortul fara sa ceara nimic in schimb decat realizarea si implinirea evenimentului propriuzis. Din asta s-a nascut un fel de parazitism generalizat din partea unui public comod si indiferent care crede ca e de ajuns sa existe unii care sunt in stare sa se speteasca contactand artisti, facand liste, negociind, transportand, instaland, cautand sponsorizari ca sa poata sa se produca cele mai mari nume de pe scena audio-vizuala si in Romanica. Si asta fara companii si campanii mamut in spate, fara spam-ul de rigoare de afisaj excesiv si deranjant. Nimic nu e mai usor decat sa stai acasa pe spate si sa te plangi de preturi, ca e prea frig sau prea cald, ca e prea departe, ca nu stii daca merita. Dar oare tu meriti?
Eu am ajuns sa cred ca publicul merita sa fie cotropit cu cele mai scumpe bilete de lux la cele mai slabe si execrabile concerte de trupe resuscitate si hit-uri de ultima ora romantico-pedofile. Cred ca merita sa fie pacalit, fraierit, si tarat in arene si stadioane. Omul nu da cu banul decat daca se bate pe numarul de locuri, daca isi cheltuie tot salariul ca sa ajunga in primul rand, numai daca poate sa isi afiseze masina in parcarea din fata si sa traga pe nas cocktailul cel mai fluorescent. Sa fie o legenda ca in Romania la aeroport nimeni nu i-a asteptat pe DM? Asa pot sa imi explic de ce la AVmotional 01 in 2004 - cam primul festival de audio-video specializat la vremea lui - a venit foarte multa lume pentru ca era pe gratis sau pentru ca peste tot se zvonea ca nu puteai intra decat pe baza de invitatie..."

jennifer cardini vrea sa cante in bucuresti



mail primit de la Marine (banuiesc ca e agentul lui Cardini):

"jennifer cardini wants to play in bucharest, i didn't find a place where it can happened. But she still wants to come. She is booked untill june (i think it's important to write it)."

http://www.jennifercardini.com
http://myspace.com/jennifercardini

Fast Food Freestyle



I need a double cheeseburger and hold the lettuce
Don't be frontin' son no seeds on a bun
We be up in this drive thru
Order for two
I gots a craving for a number nine like my shoe
We need some chicken up in here
In this dizzle
For rizzle my nizzle
Extra salt on the frizzle
Dr. Pepper my brother
Another for your mother
Double double super size
And don't forget the FRIES...

- via smartmonk

Rock dj si Boru



vineri 1 decembrie, de la ora 9, rock dj si Boru la loggia

Transfer / miercuri / 00:15 / Tvr 2



Fără Limite - SUPORTERI



SUPORTERI

Fără Limite - Despre lumi neştiute
Duminică, la TVR 2

SUPORTERI - episodul 4 al seriei de documentare FĂRĂ LIMITE produsă de Videorgy vă prezintă duminică, 3 decembrie de la ora 20.00, pe TVR 2, un material despre suporterii de fotbal din România, despre galeriile celor mai importante echipe ale momentului.

Pentru unii dintre noi, microbistul nu este decât un "huligan", pentru alţii este un pătimaş, un temperamental, iar pentru câţiva este subiect de studiu.

Suporterii vorbesc cu publicul microbist şi nu numai, într-un documentar “fără limite”.

Cum şi ce gândesc cei care îşi sacrifică majoritatea timpului liber pentru o echipă, păreri despre fenomenul fotbalistic românesc, dar şi despre celelalte galerii - prietene sau rivale, cum îşi creează sloganurile şi îşi compun imnurile? Ce este un microbist din perspectiva unui microbist?

Galeriile de fotbal din România şi liderii acestora se prezintă la TVR 2.

Duminică, de la ora 20.00, pe TVR 2 (în reluare luni, 4 decembrie, de la ora 13.00), episodul 4 al emisiunii FĂRĂ LIMITE – SUPORTERI – în regia lui Alexandru Vitzentzatos.




Zona Libera 19



Zona Libera 19
[reluare]prima difizare: 10 aprilie 2005
...pleilistul pieselor ROmanesti:
1. suie paparude – break society
2. dru klein – ump live session 1
3. junkyard – nations to nations [revisited 2002]
4. brigada artistica urbana – japan noapte de catran
5. blanos distruzos – revolution [cu vexxatu vexx][live cut]
6. miky – spatiu
7. electric brother feat. yiy imbizo - bossa
8. sunday people – little man big man
9. mara – nothing remains the same
10. iordache – fig tree
11. urban experience & qewza – clipe fericite
12. matze - vina

una mica: bootleg cut cu lautar [piesa extrasa dintr-un program facut la radio nova 22 in 1992 de 2 idivizi de la radioul patapoe din amsterdam]

si in ora a doua un mixaj de djvasile cu multe shukar uri si alte world uri
toate astea MIERCURI, 29 noiembrie 2006, intre orele 23:00 - 01:00 [la radio Guerrilla | 94.8FM in Bucuresti] Zona Libera | every WESNESDAY | 22.00 to 24.00 CET | listen live on http://www.eliberadio.ro/
*verificati din cand in cand forumul Zona Libera pentru info, aici: http://forum.eliberadio.ro/viewforum.php?f=22

lastrada deco



LA STRADA DECO
magazin: str. batiste 23, (colt cu calderon)
orar: luni-vineri: 8.00-22.00, sambata,duminica: 10.00-20.00
tel. 319 71 18
www.lastradadeco.ro

marți, noiembrie 28, 2006

decembrie in webclub

NEXT WEEK:

VINERI 1
Marika, N-EatGroove

SAMBATA 2
Dj bucket

VINERI 8
4 years of infamous:
Seb & TRG
Brio (uk)

SAMBATA 9
Dj Said, D-Laid



HIGHLIGHTS IN DECEMBER:

VINERI 8 DEC:
4 years of infamous:

"Infamous, adica Seb si TRG, au debutat in Web Club pe 7 decembrie 2002, aducand pentru prima oara in Bucuresti vibe-ul petrecerilor breaks si drumandbass. Intotdeauna in avangarda, infuzand cele mai noi sound-uri si cele mai fresh dezvoltari din zona lor de muzica, cei doi Infamous au setat trenduri, au inspirat miscari si au recontextualizat sound-uk UK in Bucuresti si in tara. Infamous se bucura de aprecierea publicului de gen din tara si comunitatii internationale de DJ si producatori de breaks/ drumandbass.

Special guest from Uk: Brio: (http://www.myspace.com/brandonbrio)

Brio este Brandon D'Orlando, unul dintre cele mai relevante nume pentru scena de breakbeat din Atlanta, SUA. Promotor, DJ si producator, Brio mentine un standard ridicat si in cadrul show-ului sau lunar, Below the Belt, de la Breaks FM. Anula cesta, Brio s-a mutat la Londra pentru a fi mai aproape de centrul scenei muzicale in care se simte cel mai bine, iar pe 8 decembrie face o vizita de lucru la Bucuresti, in Web Club, cu ocazia aniversarii a 4 ani de Infamous.



VINERI 15 DEC
Suie Paparude Live at web club
After: Haute Culture
http://www.suiepaparude.ro/

DUM 31 DEC
A special party is being organized. Will send more details soon. For sure will be Gojira and D-Laid + another 3 sets.

DOMU @ embryo pe 02.12


audio video 6 decembrie iasi


Tom Wieland @ Embryo



Vineri 01 Dec - Tom Wieland [7 samurai] @ Embryo ora 22.30 !!!! intro - Electric Brother

DJ Mike this week-end


Sofa Surfers feedback



F bine sambata la Sofa Surfers.
Astept pareri.
Comentariile dinaintea evenimentului (si au fost f f multe) le gasiti aici si aici.
Mai multe imagini pe dordeduca.ro si pe oricum.ro
SURFING BUCHAREST THROUGH THE EYES OF SOFA SURFERS - THE INSIGHT (review-ul celor de la oricum)

Dero Surf



cred ca s-a muncit ceva la cazatura aia :D

- via reclame.z1.ro

luni, noiembrie 27, 2006

Black Sun Empire



NU RATA CEL MAI TARE EVENIMENT DRUMANDBASS AL ANULUI!!! Cea de-a noua editie de BrEAkThRu ni-i aduce direct din Olanda pe Black Sun Empire, in premiera absoluta in Romania! Vino pe 15 Decembrie la primul party indoor de la Arenele Romane unde un cort imens, incalzit cu tunuri de aer, va gazdui in jur de 1000 persoane iar sound systemul JBL de 40.000 WATT va zbarnai pentru prima data in ritm de drumandbass!

BIG IT UP MASSIVE!!!

www.blacksunempire.com
www.drumandbass.ro





Black Sun Empire in Mandragora/Gdynia 02.09.06

AUDIOVISUAL 11



AUDIOVISUAL 11
Videoclipul ceh [2004 – 2006]

CENTRUL CEH / 30 NOIEMBRIE / 20h00

Mircea Suciu - Sfoara



H’art Gallery va invita
miercuri 29 noiembrie, ora 20
la OTA, str. Dr. Staicovici nr. 26
la vernisajul expozitiei de pictura Sfoara
a artistului Mircea Suciu

Inainte de orice deschidere simbolica, sfoara este un lucru util: leaga, ridica, omoara.
E semnul umanitatii. Mircea crede ca tribulatiile nesfarsite si ridicole ale oamenilor sunt maimutareli tragicomice in jurul unei sfori.

Blanoz @ Expirat



Blanoz Live@Expirat pe 6 dec
Bass,vioara,synth,contrabass,tobe,congas,bongos and all that good stuff

1 an de BÜKREŞ Blog



The BÜKREŞ Blog implineste pe 6 dec 1 an. Felicitari si la mai mare!
Ocazie cu care ne promit o serie de surpize incepand cu "MI-AU DĂRÎMAT MOARA!" de Mircea Cărtărescu.

the best baby breakdancer in the world


JB & the Riddler (Brasov)



JB & the Riddler
Sambata 02/11, ora 21.00
la Blue Train, Brasov

Portofoliu Mihaela Popa



Portofoliu Mihaela Popa
site by itseveryday.ro

- via milos

duminică, noiembrie 26, 2006

Afu-Ra / Hades Records 3 Years Party


Battle Off Da Dome 3: FINALA!



Battle Off Da Dome 3: FINALA!

Evenimentul va avea loc joi, 30 noiembrie, in club B52, incepand cu ora 21.00. Evenimentul va cuprinde si un showcase Turntable Science, iar petrecerea va continua pana dimineata.

FINALISTI:
1. RPG (castigator al Bucuresti SummerJam 2006)
2. J (castigator runda 1)
3. Aforic (finalist runda 1)
4. Acid (castigator runda 2)
5. Nestor (finalist runda 2)
6. Ibu (castigator runda 3)
7. Ron (finalist runda 3)
8. Dragonu (wildcard)

Finala se va desfasura la fel ca anul trecut, cu 2 grupe a cate 4 concurenti. In cazul in care unul dintre cei 8 participanti nu se prezinta, toate meciurile impotriva sa se vor considera ca si castigate.

New iPod Shuffle


jbs underwear



Men don’t want to look at naked men.

sâmbătă, noiembrie 25, 2006

Most Popular Cameras in the Flickr Community



Most Popular Cameras in the Flickr Community

- via radu ionescu

LiberTV






LiberTV - GENIAL!!!

"Alege din sute de emisiuni, documentare, filme, structurate comod si actualizate zilnic
Descarca, vizioneaza si comenteaza materialele cu o singura aplicatie
Organizeaza-ti colectia comod, fara fisiere, codecuri si alte detalii tehnice
Uita de clipuri de 30 de secunde de marimea unui timbru postal pixelat ! Cu LiberTV poti viziona filme, emisiuni, documentare, videoclipuri de o calitate superioara, high definition, fullscreen. Avand o interfata intuitiva, LiberTV pur si simplu functioneaza ! Acum ai acces si la emisiuni, filme si stiri in limba romana, actualizate in fiecare zi.
Daca ai emisiuni, filme sau orice alte productii video si vrei sa le faci disponibile spectatorilor LiberTV, poti sa te inregistrezi si sa le uploadezi imediat."

- via option zero

Am ras cu lacrimi :)


Mamelino + Paranoia



Text luat de pe http://mamellino.blogspot.com

"Suntem mandrii sa va anuntam noul album al trupei care se anunta a fi "incendiar" .Si asta pt. ca o serie de numai putin de 21 de piese , printre care si cateva remixuri inedite , vor fi gata sa iasa pt. anul viitor . O veste buna avem : Mamellino nu mai este hip-hop. Si in esenta lui , nici nu a fost vre-odata.

Asadar trupa , (care va fi o reunire a lui Mamelino si Paranoia) si-a schimbat putin orientarea muzicala , iar dupa experimentul primului album de "debut" , proiectul are acum sansa unica de a fi produs muzical in Chicago (adevaratul debut) , iar cei care au ascultat muzica de pe primul album Mamelino sau Paranoia , de aceasta data vor fi surprinsi sa descopere numai putin de 21 de piese extrem de muzicale(sunetul produs in Chicago,dar si brain-ul) in contextul abstract al genului future-funky ori minimal dark electro, iar daca va fi posibil , 21 de miniclipuri in stil vj , atasate muzicii!

Data fiind complexitatea acestui album , ne asteptam ca el sa iasa doar in toamna anului 2007 , si va fi distribuit in toate mediile de muzica electronica si underground din Romania."

LIFE IN LOOPS azi la MNAR



LIFE IN LOOPS - PRIMUL FILM DOCUMENTAR REMIXAT
AZI LA MNAR - SALA AUDITORIUM, ORA 19.30

Timo Novotny numeste noul sau proiect un film documentar muzical experimental - un remix al cunoscutului documentar "Megacities" (r. Michael Glawogger, 1998) - un eseu vizual rafinat despre fetele nevazute ale unor "megaorase" din lume. Pe linga 30% material din filmul original (re-montate), 70% din "Life In Loops" reprezinta cadre filmate tot de Glawogger dar neintrate la montaj dar si secventele lui Novotny, filmate la Tokyo de catre acelasi cameraman care a lucrat si la "Megacities" (Wolfgang Thaler). In afara de Tokyo, documentarul ne introduce direct in atmosfera din Mexico City, New York, Moscova si Bombay.

Combinatia unica de imagini de film fascinante si un soundtrack la fel de impresionant semnat Sofa Surfers ne trimite intr-o aventura audio-vizuala fara precedent de-a lungul continentelor. "Life In Loops" aduce astfel o contributie originala la discutia despre noile tendinte in filmul documentar.

"Life In Loops" va fi proiectat astazi la Bucuresti in prezenta regizorului Timo Novotny. Proiectia va avea loc la ora 19.30, in cadrul Festivalului International de Film DaKino, la Muzeul National de Arta, Sala Auditorium. Intrarea este libera.

Asa cum probabil stiti deja, tot in aceasta seara, Timo Novotny va presta si ca VJ imagini din "Life In Loops" dar si altele, la Club Eclipse (Academiei 35-37) - alaturi de o parte din colegii lui de la Sofa Surfers - Markus Kienzl (live) si Michael Holzgruber (DJ set).
Mai multe detalii pe blogul evenimentului.

vineri, noiembrie 24, 2006

Silent Strike & String Quartet



Silent Strike & String Quartet
Sambata 2 dec 21:00
la Orange Concept Store

Reminder: Solid Like Rock 01 diseara!!!



Solid Like Rock 01 - Bucuresti @ White House - Amsterdam Cafe

Vineri 24 Noiembrie @ White House - Amsterdam Cafe - Fost Cina

Tralala Events isi incepe colectia de toamna - iarna cu un nou eveniment pe masura cu 2 super modele din tara Regatului Unit

aduse special pentru a-si etala noile achizitii discografice:

Az [Uk] - Born Idle Records
Fist Funk [Uk]

vinovat cu incalzirea super modelelor:
Bully [Darke*st] big beat / breaks dj set

Visuals : TV Crash
Scena video Transfer - sounds Dj Vasile & visuals by Videorgy.tv
locatia va fi incalzita cu tunuri de caldura & stuff

pret intrare: 15 RON

Ryna



Filmul „Ryna", prezentat şi selecţionat oficial în peste 30 de festivaluri internationale şi laureat cu 16 premii, rulează în premieră în cinematografele din România începând cu data de 24 noiembrie.

"Într-o comunitate mică din Delta Dunării, în care tradiţiile sunt greu încercate de noi aspiraţii materialiste, o adolescentă încearcă să devină femeie. Este povestea Rynei, o fată de 16 ani, mecanic-auto în Sulina, care se zbate să-şi găsească identitatea lângă un tată care îi anulează feminitatea şi o mamă supusă soţului despotic. Prinsă între vechile valori ale lumii în care trăieşte şi tentaţiile vieţii moderne, ea reuşeşte să evadeze, dar are de plătit un preţ greu."

Ryna este rolul de debut al actriţei Dorotheea Petre, rol pentru care a primit «premiul pentru cea mai bună actriţă în devenire» la TIFF 2005. Dorotheea este deja cunoscută publicului român din filmul «Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii» pentru care juriul secţiunii Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes i-a acordat anul acesta premiul pentru cea mai bună interpretare feminină.


joi, noiembrie 23, 2006

Hano Hofer la OCS



Miercuri, 29 noiembrie, ora 20:30, la Orange concept store puteti viziona 3 din scurt metrajele semnate Hano Hoefer.
Dupa filme puteti sta de vorba cu regizorul sau cu actorii din cele 3 filme.

Kuler



Kuler de la Adobe (necesita flash player 9)

- via diana cristea

RENNIE PILGREM/SEB/CYPHER



24.11/STUDIO MARTIN
BREAKBEAT NIGHTS:
SEB, RENNIE PILGREM, CYPHER

gojira@loggia 24 nov


Afu-Ra: Hip-hop newyorkez la Bucuresti!



"Pe data de 10 decembrie, clubul Fire din Bucuresti va gazdui concertul rapper-ului american Afu-Ra, in cadrul unui eveniment organizat de Hades Records, Urban Groove si Bring the Noise. Originar din New York, orasul natal al Hip-hop-ului, Afu-Ra a reusit sa se impuna printr-un stil nou si inconfundabil, imbinand cu succes in piesele sale sound-ul hardcore specific rap-ului de pe Coasta de Est cu influente ale culturii Rastafari si notiuni de arte martiale.

Membru al GangStarr Foundation, alaturi de Jeru the Damaja, Big Shug si Group Home , Afu-Ra a debutat in 1994, pe clasicul album "The Sun Rises in the East" al lui Jeru, iar in 1998 a lansat single-ul "Whirlwind Thru Cities", ce a urcat rapid pe primele pozitii din topul Billboard. Primul album, "Body of the Life Force", a fost lansat in 2000 si a beneficiat de productii semnate DJ Premier (GangStarr ) si DJ Muggs (Cypress Hill), colaborari cu M.O.P., membri ai Wu-Tang Clan si Ky-Mani Marley, fiul lui Bob Marley. Doi ani mai tarziu, Afu si-a consolidat pozitia cu " Life Force Radio", iar in 2005 a lansat "State of the Arts", una dintre cele mai bune aparitii ale anului.

Pe 10 decembrie, rapperul american va fi invitatul special al petrecerii aniversare Hades Records, in cadrul unui show ce va dura o noapte intreaga! Alaturi de Afu-Ra , pe scena din Fire Club vor urca artistii Hades - Veritasaga, Dagga , KST, Funktastics, USM , BRG, Cast , Criss Blaziny , Katana, Interventii Lirice – si un alt rapper strain, Slim din Bulgaria."

Antilab cauta HTML/CSS/PHP Guru


EXPERIMENT BD



De la NOPER (unul dintre artzii mei preferati) primim EXPERIMENT BD

URMA sambata la Ocs


A New England



**“A New England”**
Tom Wilson (RO and a little bit of Salterforth, UK)
DJ Logan (London, UK but looking increasingly RO)
EMBRYO
Vineri 24

**DOWNLOAD NEW MIX!***

duminica in underworld


marți, noiembrie 21, 2006

Creeaza-ti propriul festival!



"Tu vorbesti despre Bucuresti. Bucurestiul vorbeste despre tine?
Creeaza-ti propriul festival!
www.stimultan.ro

Oricum lanseaza pe 15 noiembrie un poll pe web cu ajutorul caruia va hotari cum va arata editia internationala a maxi-concertului Stimultan. Oricumii ii invita pe tinerii care recunosc si gusta muzica buna, fie ea electro, rock sau hip-hop sa ia parte la construirea primului festival dedicat Bucurestiului completand chestionarul cu ajutorul caruia vor lua deciziile in ceea ce priveste alegerea trupelor romanesti si straine.

A patra editie a Stimultan - Stimultan International Edition va avea loc in iulie, iar concertele se vor intinde de data aceasta pe doua zile. Stimultan isi propune sa devina festivalul care vorbeste cel mai bine despre Bucuresti si sa se alature altor mari festivaluri din zona, cum ar fi Sziget, Exit, Open'er.

Chestionarul online se poate completa pe www.stimultan.ro, are o varianta in limba romana si una in limba engleza, iar completarea lui dureaza aproximativ sapte minute, promit creatorii lui. Prin tragere la sorti, in fiecare saptamana pana in februarie o persoana care a completat chestionarul va primi drept multumire, din partea organizatorilor, un premiu constand intr-o invitatie la Stimultan.

Ca si la Stimultan#2, unde si-au votat trupele preferate peste 2000 de persoane, organizatorii cer parerea publicului in construirea festivalului. Acum participantii isi vor putea vota nu doar trupele preferate de hip hop, electro sau rock ci si bautura preferata, locul in care va avea loc festivalul si chiar pretul biletului.

"Credem ca este dreptul celor care participa la concerte sa aleaga pe cine vor sa vada, ce sa bea, cat sa plateasca pentru un bilet. E firesc. Daca cei care vin la concertele noastre sunt multumiti inseamna ca noi suntem pe drumul cel bun." spune Cosmin Pojoranu, unul dintre organizatorii Stimultan International Edition.

Completarea poll-ului se va incheia in februarie, iar in martie organizatorii promit o petrecere de anuntare a rezultatelor poll-ului, a datei exacte a festivalului cat si a trupelor romanesti si straine care vor performa."


------------------------------------------------
Archives
Visit feeder.ro network
feeder.ro network
Opinion Polls & Market Research
la trecut (beta)

clandestino.ro

alternativ

Galerii foto
Archives
Mail
Igu
Logo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Hosted by ETP

Get Firefox